начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Новият Главен прокурор

Дискусии на тема съдебната власт в България

Мнениеот Гост » 13 Окт 2005, 15:58

ЕЕЕееее, хора не така де!Вместо някой да внесе яснота по въпроса настана още по-голямо объркване :?
Гост

Мнениеот Гост » 13 Окт 2005, 16:08

Според мен, Сънчо е най-достоен за гл. прокурор! :D
Гост

Мнениеот Гост » 13 Окт 2005, 17:12

Anonymous написа:Според мен, Сънчо е най-достоен за гл. прокурор! :D

Не знам изневери ли ми чувството за хумор, ама нещо не разбрах. Сънчо, Хаяско, Малвина...Дайте конкретика!!!
Гост

Мнениеот Гост » 13 Окт 2005, 17:33

дЖУДЖЕТО хАЯСКО ИМАХ ПРЕДВИД - даваха го по сънчо преди 1990 г. когато бехме млади :))
Гост

Мнениеот HQ » 13 Окт 2005, 21:01

Татяна Дончева поне има прокурорски стаж, което не е маловажно. Второ, тя е честен човек, което за длъжността на главния прокурор е много важно! Трето, Дончева е ЛИЧНОСТ, човек с мнение, остроумна, способна... Кажете ми кой политик би допуснал такъв човек на поста Главен прокурор? Убеден съм, че следващият главен прокурор ще бъде някое нищожество. Това определено няма да бъде Татяна Дончева.
HQ

Мнениеот Гост » 13 Окт 2005, 21:03

100% Панайотов, отдавна е уговорено
Гост

Мнениеот гост » 13 Окт 2005, 21:14

HQ написа:новият прокурор ще бъде някое нищожество.

Гост написа: 100% ще бъде Панайтов.

Аз ви казвам : и двамата сте прави.
гост

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 09:46

"Човек от кухнята" би трябвало да се вкючи именно тук и да потвърди или отрече последните разкрития направени във форума за личността на бъдещия Гл. прокурор!!!!!!
Гост

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 10:44

HQ написа:Татяна Дончева поне има прокурорски стаж, което не е маловажно. Второ, тя е честен човек, което за длъжността на главния прокурор е много важно! Трето, Дончева е ЛИЧНОСТ, човек с мнение, остроумна, способна... Кажете ми кой политик би допуснал такъв човек на поста Главен прокурор? Убеден съм, че следващият главен прокурор ще бъде някое нищожество. Това определено няма да бъде Татяна Дончева.

не сте прав. Тази селска устатница не го заслужава. то, само голяма уста и всеобща компетентност не стига.
Гост

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 11:13

noviat glaven prokuror 6te e kitaec i 6te se kazva THE TEA GONNA CHEW COME. ako ne ste razbrali kakvo zna4i tova na kitaiski,go pro4etete po-byrzi4ko
Гост

Мнениеот човек от кухнята » 14 Окт 2005, 11:13

Вторият въпрос,който зададох беше следния: "Защо Петканов се опита да лансира идеята гл.прокурор да бъде избиран от НС,след промяна в Конституцията?" Причината за лансирането на подобна идея от страна на Петканов са направените сондажи от страна на НДСВ сред висши магистрати и членове на ВСС,за да се установи по какъв начин се приема идеята Панайотов да стане главен прокурор. Отношението на членовете на ВСС е било по-скоро отрицателно,при все че Панайотов е човек с безспорни качества,като юрист и човек! Поради тази причина,НДСВ имат желание гл.прокурор да бъде избран от НС, защото имат определена тежест в парламента и са част от управляващата коалиция! В голяма степен,членовете на ВСС от квотата на парламента,избрани от НДСВ,вече са се еманципирали и взимат решения съобразно своите си интереси,а не се вслушват в позицията на партията! P.S. Основните претенденти за поста ще бъдат двама действащи магистрати,а иначе самия Панайотов е достатъчно способен човек и би бил съвсем удачен избор!
човек от кухнята

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 11:35

Абе ей,педалче,не знам от кухнята ли си от кенефа ли си,но я се скрий някъде.
Гост

до горния ГЛУПАК

Мнениеот човек от кухнята » 14 Окт 2005, 11:39

Хетеросексуален съм,но щом казваш - напускам форума! Довиждане!
човек от кухнята

Мнениеот Панчо » 14 Окт 2005, 11:45

А какво ще кажете за Любен Корнезов 8) може ли той да избере този пост пред сегашния си :D А и една малко изненадваща кандидатура Маргарита Чинова :D също е била магистрат и то прокурор ако не греша,както и дъщеря и :wink:
Панчо

Мнениеот mlad6i » 14 Окт 2005, 11:52

noviqt gl.prokyror trqbva zadaljitelno da mine prez psiho testove,za da nqma izdanki kato deosega6niq
mlad6i

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 12:31

Кръгът на възможните кандидатури и шансовете им за успех дискутирани във форума ту се свива, ту набъбва-а яснота никаква ! Очевидно трябва да разсъждаваме в насока, че фаворитите са двама и то действащи магистрати-чакам предположенията Ви, колеги?......
Гост

Мнениеот претръпнала » 14 Окт 2005, 12:40

Абе, хора.Онзи от кухнята да каже. що за тъпи игрословици и провокации. Или казваш нещо, или не дразниш хората. Може да си предполагаме много. За всички е важно кой ще бъде. важо е да е достоен човек и добър професионалист, също от кухнята.В ужас съм от кандидатурите. Толкова ли няма честен, свестен, добър професионалист-прокурор.
претръпнала

новия главен прокурор

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 12:52

Считам,че следващия главен прокурор ще бъде колегата А.Станков.
Той съчетава: младост,сопит,отлична подготовка /един от съавторите на номия НПК/интелегентен, уравновесен, .Варианта с Т.Дончева отпада,.В случай,че тя загуби битката за кмет ,ще бъде поставена на стола на главния прокурор на Републиката.
Моля Вашите мнения за моя фафорит
Гост

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 12:57

Да, това предложение е уместно. Тъкмо като главен прокурор ще си сърба попарата с новия НПК, който сам внесе. Като съдия е лесно. Присъдата се постановява въз основа на събраните доказателства. Но като главен прокурор ще му е доста трудно да обясни защо внесените дела с обвинителен акт са малко или има толкова много оправдателни присъди. Защото това ни чака
Гост

Мнениеот Гост » 14 Окт 2005, 12:57

Да, това предложение е уместно. Тъкмо като главен прокурор ще си сърба попарата с новия НПК, който сам внесе. Като съдия е лесно. Присъдата се постановява въз основа на събраните доказателства. Но като главен прокурор ще му е доста трудно да обясни защо внесените дела с обвинителен акт са малко или има толкова много оправдателни присъди. Защото това ни чака
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Съдебна власт