начало

Заради отводи конкурсът за търговските отделения на апелативните съдилища се отлага, вероятно за новия ВСС Заради отводи конкурсът за търговските отделения на апелативните съдилища се отлага, вероятно за новия ВСС

Nasledstvo

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Nasledstvo

Мнениеот Kathy » 22 Мар 2003, 23:37

Честита пролет на всички!

Казусът ми е следния:
1. Имаме Баба - наследодател.
2. Син, който е починал преди 10 години.
3. Наследници на починалия син, към момента на откриване на наследството са трите му деца и съпругата му.
Три години след смъртта на сина, съпругата му сключва повторен брак, който е прекратен тази година.

Много ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори на следния въпрос: В момента на откриване на наследството на бабата-наследодател наследници са трите деца на сина й,,,,,,,, В случая съпругата има ли право на наследствен дял?

Предварително благодаря!!!!
Kathy

Re: Nasledstvo

Мнениеот kolega » 23 Мар 2003, 01:29

Ako sina e po4inal predi babata - naslednici po pravo na zamestvane sa samo negovite nizhodiashti / decata mu/ saprugata niama dial
kolega

Re: Nasledstvo

Мнениеот Kathy » 23 Мар 2003, 12:18

Ураа!
Най-големи благодарности!
Kathy

Назад към Семейни казуси