![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Успех на всички!!!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
stoqnova_13 написа:Do aris-koen- Q kaji ti na intervuto akciznata stavka kaza li im q ili ne? Mai nqkade bqh pro4ela, 4e tova ti e treto qvqvane na testa. Do tri pati 6te stane sa kazali starite balgari i eto na-stana.
I da ne sam 4ula da pluete miloto Ote4estvo ve4e, q vijte kak dava 6ans na mladite hora. A kakvo da pravqt malko po-darti4kite????![]()
![]()
Men mi e 4udno te kakvo razbirat pod po-mladi. Toest do kakva vazrastova granica im e limita. Ni6to li4no da ne mi se obidi nqkoi sega. Prosto mnogo gore6to dnes i 4ovek iztre6tqva ve4e.
Ama osven aris... , za6to nikoi drug ne se pohvali, o4akvah pove4e hora ot foruma da uspeqt.
angelhelp написа:Аз съм тук, но нищо ново за споделяне. По темите, които се разискват не мога да взема отношение![]()
Споделиха, че за София към петък може да очакваме обаждания
buffy написа:
на 21-ви ще ходиш ли?
а за резултатите, тъпо е ако не можеш да разбереш на кое колко процента имаш. поне да знаем, къде сме се издънили
n_p_84 написа:От скоро ви чета, сега се записвам, за да се похваля, че днес ми се обадиха за интервю, което ще е на 09август от 13ч., за Бургас. Пет минути преди да ми звъннат на мен са се обадили и на брат миОт всичките ми познати, които се явиха на изпита /около 15човека/ за сега никой не се е похвалил че са го поканили на интервю.
Някой знае ли дали има обявена бройка на издържалите теста и удобрени за интервю в Бургас?
angelhelp написа:buffy написа:
на 21-ви ще ходиш ли?
а за резултатите, тъпо е ако не можеш да разбереш на кое колко процента имаш. поне да знаем, къде сме се издънили
diditko81 написа:n_p_84 написа:От скоро ви чета, сега се записвам, за да се похваля, че днес ми се обадиха за интервю, което ще е на 09август от 13ч., за Бургас. Пет минути преди да ми звъннат на мен са се обадили и на брат миОт всичките ми познати, които се явиха на изпита /около 15човека/ за сега никой не се е похвалил че са го поканили на интервю.
Някой знае ли дали има обявена бройка на издържалите теста и удобрени за интервю в Бургас?
Все още не са обявили броя на издържалите теста и ОДОБРЕНИТЕ за интервю![]()
В Бургас ли ще се проведе интервюто или в София?
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта