начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

Инцидент на пътя

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Инцидент на пътя

Мнениеот totidesi » 23 Юни 2011, 10:32

Здравейте,
Трудно ми е да пиша за това, което се случи с нашето семейство, но бих искала да знам дали е допусната грешка. И ако има такава какви са нашите права. Баща ми почина по време на пътуване с кола по пътя Варна- София. Бе ни съобщено, че е намерен до колата си. Кой го е намерил и какво точно се е случило и досега не е ясно. Обясненията на полицаите бяха доста объркващи. Още по странното е, че агенцията, която се ангажира да прибере починалият, както и Съдебна медицина-гр. Велико Търново, в която бе откаран, не ни позволиха да го индентифицираме. Ужасът продължи. На погребението, категорично ни бе отказана индентификация. Кажете кой с какво право може да забрани на близките да се простят с любимия човек!? В каква държава живеем и какви са законовите процедури в този случай? Ще ви бъда благодарна за отговора.
totidesi
Нов потребител

Re: Инцидент на пътя

Мнениеот bzlatkov » 02 Юли 2011, 10:01

Вие спешно се нуждаете от адвокат за да предяви и защити всички права , които имате.За повече информация моля включете си лични съобщения.
bzlatkov
Младши потребител

Назад към Семейни казуси