начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

обещетение при измама

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

обещетение при измама

Мнениеот slabcho » 21 Окт 2007, 15:50

Здравеите. Имам ли право на обещетение от бившата ми сьпруга за това ,че умишлено ме е мамила за роденото по време на брака ни дете.Сега след развода ни тя претендира ,че детето е от друг баща ,които е готое да припознае детето.
slabcho
Нов потребител

Мнениеот REVOLUTION » 21 Окт 2007, 15:59

Според мен може да се пробва за обезщетение за неимуществени вреди.
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот slabcho » 06 Ное 2007, 22:03

Във връзка с моя много сложен казус имам още един въпрос.Имам ли правно основание да искам промяна на постигнато споразумение по чл.99 ал. 3 от СК .Решението на съда не е влязло в сила и подлежи на обжалване. Като мотив за това да бъде заведен иск от моята бивша съпруга по чл.33 СК и претенции за бащинство.
slabcho
Нов потребител

Назад към Семейни казуси