начало

Министерството на правосъдието и нотариусите се договориха за електронно заявяване на актове за вписване в Имотния регистър Министерството на правосъдието и нотариусите се договориха за електронно заявяване на актове за вписване в Имотния регистър

ПРОБАЦИЯ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: ПРОБАЦИЯ

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 15:29

A, мимоза, ти виж на http://www.albena.bg, ако не се лъжа...
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 15:39

Тя очаква от теб оферта,а ти къде я пращаш!Може и тя да спечели конкурса,знаеш ли какви данни има!Ха-ха!
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 15:55

Е, за Албена отговарят онези сламари от Добрич... А, за конкурса - имам си фаворитка и съм особено пристрастен... ;-))) Ама тя предрешената победителка си го знае! ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 16:03

Няма тръпка така бе, човек!Предрешена победителка,ти ме разби!От толкова много,как успя да избереш една?
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 16:30

Ми, такъв съм си аз... Скромен непробатор!!! Не държа на количеството, а на качеството! Е, сега, ако качественото е повече - няма лошо! ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот мимоза » 14 Юни 2005, 20:47

Уважаеми г-н Червени шампиони , Вечно втори и т. н , а и вие г-н Непробатор откакто се появихте във форума, тук заприлича на селска сбирка на мегдана!!!
Защо двамата не си направите ваш форум и да си го кръстите ЦИЦОЦУНИТА и да си сложите сниките за да ви видят всички какви шампиони сте!!!!!!!!!!!!!
А вие уважаеми SECOND HAND за моите форми може само да мечтаете................ХА останете си сега по живо , по здраво
мимоза

Мнениеот petio galev » 15 Юни 2005, 08:40

ха сега! казаха ли ви го непробатори разни и вечно втори?!? ако качествените са в повече нямало лошо, а?!?? :-) майтап няма, но темата за пробацията явно вече не е актуална. ако някой от другите участници има въпроси за пробацията - питайте де! лек ден на всички
petio galev

Мнениеот Непробатор ;-) » 15 Юни 2005, 12:17

Мила мимоза, ами пиши, бе !!! Питай, ако нещо не ти е ясно!Или слушай активно... ;-))) Или сподели. ако нещо знаеш... Иначе има опасност "червени шампиони" да ти вкара гол, на принципа от неговата любима игра: "Ако не вкарваш - ще ти вкарат"! ;-))) А, ти "Петьо", не заблуждавай хората, че не ти пука за пробацията... Все пак "вечно втори" чете... Не лъжи началството! ;-))) Може сега и да е "трети", но после да стане "втори", нал;и?! :-))) /И ме цитирай, please, по-точно! "Качественото" е различно от "качествените"... Но, ти си знаеш, бе !!! Тебе не ти требе жокер!!!
Непробатор ;-)

Мнениеот вибратор » 15 Юни 2005, 12:57

Благодаря ти,непробатор!Защити ни бе,човек!Тази с апетитните форми,какво се нахвърли?Аз и казвам завоалирано,че знам повече за пробацията отколкото вода има в морето и гърли по-плажа,а тя се нахвърля като незадоволена!Но ще направя справка,и ако не е осъждана,вместо работа в пробационна служба ще почне да я посещава като осъдена на пробация!Да му омръзне на човек от амбициозни жени за работа в пробацията!Ако така си изпускат нервите,няма да могат да си вършат работата!................и да озаптяват дребни сексуални нарушители като теб,например!Поздрави от тези с 30 -те титли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
вибратор

Мнениеот свилоза » 15 Юни 2005, 13:04

Слънчице нервно!Трябва да ти е ясно ,че за всяко населено място и селски мегдан ще отговаря пробационнен служител!А ти наблягай да четеш ЗИН в частта му за наказанието "пробация",че със сигурност имаш много бели полета!А като не познаваш закона,на никой няма да му е до твоите форми!По-добре образувай форми в мозъка,защото..............................те поне не увисват и остават същите!Дерзай!
свилоза

Мнениеот фут.хулиган » 15 Юни 2005, 13:13

Петьо,да те питам-1.Като се създат пробационните съвети,ще продължат ли да съществуват наблюдателните комисии?
2.Колко пробационни съвети ще има в столицата?
3.Как ще се налага наказанието"устно предупреждение",ако си .....мъж?
4.Как ще се изготвя предложението за доизтърпяване на наказанието в Затвора?
5.Как ще спреш ескорта на видна мутра,за да му напомниш,че вече втори ден не идва на среща с пробационния служител?
.................Почни с тия,ако си достоен,ще ти задам още!Аз отивам до Панчарево,че боговете втори ден тренират!
фут.хулиган

Мнениеот мимоза » 15 Юни 2005, 15:58

Едно не ме е ясно ?!?!???? След като толкова много разбирате и знаете, какво правите във форума??????? Едно смислено и компетентно мнение не сте дали , кой знае всъщност какви сте ?????? А ти скъпи ми Свилоза. Вибратор и така нататък да не би да ти е наложено наказанието пробация , че знаеш толкова много ????????????? Относно амбициозните жени , май започна да ви хваща страх, че може да ви седнем на стола, а ???? ;) .................Поти се над компютъра и мисли,мисли какво да ми отговориш.....................че на теб ти е малко трудно......
мимоза

Мнениеот глюкоза » 15 Юни 2005, 16:06

Не ми е трудно да ти отговоря!Ти самата си отговор на толкова много въпроси!А какво правя тук,забавлявам се!В професионалното си ежедневие се занимавам с това,което ти не го разбираш,но искаш да го работиш!
глюкоза

Мнениеот архангел » 15 Юни 2005, 17:51

Dai pone niakakav smislen otgovor na zadadenite ti vaprosi...i poneje mi se iska da ti kaja oshte mnogo raboti ama ne tuk vav foruma, kadeto ivno si merite......nali....pishi mi na [email protected]
архангел

Мнениеот asti » 15 Юни 2005, 22:52

Непробатор ;-) написа:

> архангелчо, за кои юристи става дума,
> драги?! За онази мома ли, дето пита, "Колеги, излезе ли закона
> за пробацията", или за другия, дето и дава акъл да види в НПК,
> или за третия, който гледал бТV и там жидял, как в Пловдив вече
> работели с осъдени на пробация "МАЛОЛЕТНИ"?!.... Ако това са
> юристи... ти си наистина архангел! ;-))) Аз още не съм, by the
> way... Ако някой се чувства обиден, sorry!

"Непробатор" Та ти като се мислиш за гений и за безгрешен си оправи първо грешките. Според мен си най големия комплексар в форума.
asti

Мнениеот Kr. Dimitrov » 16 Юни 2005, 08:44

zdr., Ne jelai da te ot4ajvam, no triabva da znaesh. Dori tezi, koito podadoha dokumenti v sroka do 1.3.2005 g. i do den dneshen niamat informacia dali dokumentite mu sa razgledani, dali sa dopusnati ili ne do konkurs. Lipsva informacia dori za data na konkursa, za na4ina na provejdaneto mu i pr. Zatova pak imam informacia, 4e mnogo hora sys saotwetnoto valto politi4esko lobi ve4e sa se uredili s darjavana sluvba. Prosto da ne poviarvash. Ministerstwo na pravosadieto da ne izpalniava Kodeksa na truda i Zakona za darjavnia sluvitel po otnoshenie na provejdane na konkurs za darjavna slujba.
Oporo4avaneto na t.nar. konkurs za probacionni sluviteli e priako proporcionalno s idvashite izbori. Edno takova bezvlastie. Niama koj da sezirash za narushenia, a tezi koito shte vzemat vlasta niama da gi kasae - bilo se e slu4ilo predi tiah. a e minalo vreme.
S4itah, 4e zakona e vaven za MP. Razo4arovanie. Zbluda. Da sa jivi i zdravi naivnite.
Pitam - zasho parvona4alno obiavata za konkursa be iztrita ot sajta na MP malko sled 1.3.05 g. Drugi obiavi za konkursi si stoiat tam oshe ot 2004 g. Celta e da ne se govori, obsajda, da e "tamno". Zashto ne se izpalni zakona imenata na dopusnatite i nedopusnatite do konkursa da se publikuwat na ueb-sajta na MP.
Prekaleno mnogo vaprosi, na koito niama koj da otgovori.
Dobyr den Balgaria.
Kr. Dimitrov

Мнениеот Кр.Иванов » 16 Юни 2005, 09:18

Ха-ха-ха!Какъв конкурс,бе Краси?Подаваш си документите и чакаш!Ако психологическото изследване и проучването ти са с положителен резултат,трябва още едно много малко нещо,освен късмет, и могат да те назанчат!
Кр.Иванов

Мнениеот Н.Колева » 16 Юни 2005, 09:29

И връзки приятелю, например като Кр.Иванов, като Вечно втори,като Червени шампиони и др.
Н.Колева

Мнениеот мимоза » 16 Юни 2005, 09:48

Разбра се май кой кого е , а? Иванов да разпитам ли тук там колко си отворен ?
мимоза

Мнениеот Н.Колева » 16 Юни 2005, 10:50

Ти да не мислиш,че на майка ти й е било лесно!!!
Н.Колева

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити