начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ПРОБАЦИЯ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: ПРОБАЦИЯ

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 15:29

A, мимоза, ти виж на http://www.albena.bg, ако не се лъжа...
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 15:39

Тя очаква от теб оферта,а ти къде я пращаш!Може и тя да спечели конкурса,знаеш ли какви данни има!Ха-ха!
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 15:55

Е, за Албена отговарят онези сламари от Добрич... А, за конкурса - имам си фаворитка и съм особено пристрастен... ;-))) Ама тя предрешената победителка си го знае! ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот вечно втори » 14 Юни 2005, 16:03

Няма тръпка така бе, човек!Предрешена победителка,ти ме разби!От толкова много,как успя да избереш една?
вечно втори

Мнениеот Непробатор ;-) » 14 Юни 2005, 16:30

Ми, такъв съм си аз... Скромен непробатор!!! Не държа на количеството, а на качеството! Е, сега, ако качественото е повече - няма лошо! ;-)))
Непробатор ;-)

Мнениеот мимоза » 14 Юни 2005, 20:47

Уважаеми г-н Червени шампиони , Вечно втори и т. н , а и вие г-н Непробатор откакто се появихте във форума, тук заприлича на селска сбирка на мегдана!!!
Защо двамата не си направите ваш форум и да си го кръстите ЦИЦОЦУНИТА и да си сложите сниките за да ви видят всички какви шампиони сте!!!!!!!!!!!!!
А вие уважаеми SECOND HAND за моите форми може само да мечтаете................ХА останете си сега по живо , по здраво
мимоза

Мнениеот petio galev » 15 Юни 2005, 08:40

ха сега! казаха ли ви го непробатори разни и вечно втори?!? ако качествените са в повече нямало лошо, а?!?? :-) майтап няма, но темата за пробацията явно вече не е актуална. ако някой от другите участници има въпроси за пробацията - питайте де! лек ден на всички
petio galev

Мнениеот Непробатор ;-) » 15 Юни 2005, 12:17

Мила мимоза, ами пиши, бе !!! Питай, ако нещо не ти е ясно!Или слушай активно... ;-))) Или сподели. ако нещо знаеш... Иначе има опасност "червени шампиони" да ти вкара гол, на принципа от неговата любима игра: "Ако не вкарваш - ще ти вкарат"! ;-))) А, ти "Петьо", не заблуждавай хората, че не ти пука за пробацията... Все пак "вечно втори" чете... Не лъжи началството! ;-))) Може сега и да е "трети", но после да стане "втори", нал;и?! :-))) /И ме цитирай, please, по-точно! "Качественото" е различно от "качествените"... Но, ти си знаеш, бе !!! Тебе не ти требе жокер!!!
Непробатор ;-)

Мнениеот вибратор » 15 Юни 2005, 12:57

Благодаря ти,непробатор!Защити ни бе,човек!Тази с апетитните форми,какво се нахвърли?Аз и казвам завоалирано,че знам повече за пробацията отколкото вода има в морето и гърли по-плажа,а тя се нахвърля като незадоволена!Но ще направя справка,и ако не е осъждана,вместо работа в пробационна служба ще почне да я посещава като осъдена на пробация!Да му омръзне на човек от амбициозни жени за работа в пробацията!Ако така си изпускат нервите,няма да могат да си вършат работата!................и да озаптяват дребни сексуални нарушители като теб,например!Поздрави от тези с 30 -те титли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
вибратор

Мнениеот свилоза » 15 Юни 2005, 13:04

Слънчице нервно!Трябва да ти е ясно ,че за всяко населено място и селски мегдан ще отговаря пробационнен служител!А ти наблягай да четеш ЗИН в частта му за наказанието "пробация",че със сигурност имаш много бели полета!А като не познаваш закона,на никой няма да му е до твоите форми!По-добре образувай форми в мозъка,защото..............................те поне не увисват и остават същите!Дерзай!
свилоза

Мнениеот фут.хулиган » 15 Юни 2005, 13:13

Петьо,да те питам-1.Като се създат пробационните съвети,ще продължат ли да съществуват наблюдателните комисии?
2.Колко пробационни съвети ще има в столицата?
3.Как ще се налага наказанието"устно предупреждение",ако си .....мъж?
4.Как ще се изготвя предложението за доизтърпяване на наказанието в Затвора?
5.Как ще спреш ескорта на видна мутра,за да му напомниш,че вече втори ден не идва на среща с пробационния служител?
.................Почни с тия,ако си достоен,ще ти задам още!Аз отивам до Панчарево,че боговете втори ден тренират!
фут.хулиган

Мнениеот мимоза » 15 Юни 2005, 15:58

Едно не ме е ясно ?!?!???? След като толкова много разбирате и знаете, какво правите във форума??????? Едно смислено и компетентно мнение не сте дали , кой знае всъщност какви сте ?????? А ти скъпи ми Свилоза. Вибратор и така нататък да не би да ти е наложено наказанието пробация , че знаеш толкова много ????????????? Относно амбициозните жени , май започна да ви хваща страх, че може да ви седнем на стола, а ???? ;) .................Поти се над компютъра и мисли,мисли какво да ми отговориш.....................че на теб ти е малко трудно......
мимоза

Мнениеот глюкоза » 15 Юни 2005, 16:06

Не ми е трудно да ти отговоря!Ти самата си отговор на толкова много въпроси!А какво правя тук,забавлявам се!В професионалното си ежедневие се занимавам с това,което ти не го разбираш,но искаш да го работиш!
глюкоза

Мнениеот архангел » 15 Юни 2005, 17:51

Dai pone niakakav smislen otgovor na zadadenite ti vaprosi...i poneje mi se iska da ti kaja oshte mnogo raboti ama ne tuk vav foruma, kadeto ivno si merite......nali....pishi mi na maila....a_aron@abv.bg
архангел

Мнениеот asti » 15 Юни 2005, 22:52

Непробатор ;-) написа:

> архангелчо, за кои юристи става дума,
> драги?! За онази мома ли, дето пита, "Колеги, излезе ли закона
> за пробацията", или за другия, дето и дава акъл да види в НПК,
> или за третия, който гледал бТV и там жидял, как в Пловдив вече
> работели с осъдени на пробация "МАЛОЛЕТНИ"?!.... Ако това са
> юристи... ти си наистина архангел! ;-))) Аз още не съм, by the
> way... Ако някой се чувства обиден, sorry!

"Непробатор" Та ти като се мислиш за гений и за безгрешен си оправи първо грешките. Според мен си най големия комплексар в форума.
asti

Мнениеот Kr. Dimitrov » 16 Юни 2005, 08:44

zdr., Ne jelai da te ot4ajvam, no triabva da znaesh. Dori tezi, koito podadoha dokumenti v sroka do 1.3.2005 g. i do den dneshen niamat informacia dali dokumentite mu sa razgledani, dali sa dopusnati ili ne do konkurs. Lipsva informacia dori za data na konkursa, za na4ina na provejdaneto mu i pr. Zatova pak imam informacia, 4e mnogo hora sys saotwetnoto valto politi4esko lobi ve4e sa se uredili s darjavana sluvba. Prosto da ne poviarvash. Ministerstwo na pravosadieto da ne izpalniava Kodeksa na truda i Zakona za darjavnia sluvitel po otnoshenie na provejdane na konkurs za darjavna slujba.
Oporo4avaneto na t.nar. konkurs za probacionni sluviteli e priako proporcionalno s idvashite izbori. Edno takova bezvlastie. Niama koj da sezirash za narushenia, a tezi koito shte vzemat vlasta niama da gi kasae - bilo se e slu4ilo predi tiah. a e minalo vreme.
S4itah, 4e zakona e vaven za MP. Razo4arovanie. Zbluda. Da sa jivi i zdravi naivnite.
Pitam - zasho parvona4alno obiavata za konkursa be iztrita ot sajta na MP malko sled 1.3.05 g. Drugi obiavi za konkursi si stoiat tam oshe ot 2004 g. Celta e da ne se govori, obsajda, da e "tamno". Zashto ne se izpalni zakona imenata na dopusnatite i nedopusnatite do konkursa da se publikuwat na ueb-sajta na MP.
Prekaleno mnogo vaprosi, na koito niama koj da otgovori.
Dobyr den Balgaria.
Kr. Dimitrov

Мнениеот Кр.Иванов » 16 Юни 2005, 09:18

Ха-ха-ха!Какъв конкурс,бе Краси?Подаваш си документите и чакаш!Ако психологическото изследване и проучването ти са с положителен резултат,трябва още едно много малко нещо,освен късмет, и могат да те назанчат!
Кр.Иванов

Мнениеот Н.Колева » 16 Юни 2005, 09:29

И връзки приятелю, например като Кр.Иванов, като Вечно втори,като Червени шампиони и др.
Н.Колева

Мнениеот мимоза » 16 Юни 2005, 09:48

Разбра се май кой кого е , а? Иванов да разпитам ли тук там колко си отворен ?
мимоза

Мнениеот Н.Колева » 16 Юни 2005, 10:50

Ти да не мислиш,че на майка ти й е било лесно!!!
Н.Колева

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити