начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Пълномощно за отписване на МПС

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пълномощно за отписване на МПС

Мнениеот igurov » 13 Апр 2015, 21:09

Здравейте,

бихте ли ме насочили към пример за пълномощно за отписване на МПС пред КАТ и данъчните.

Благодаря предварително,
Илия
igurov
Нов потребител

Re: Пълномощно за отписване на МПС

Мнениеот nk7702n » 14 Апр 2015, 00:55

Примери няма,пълномощно се пише от адвокат, в съответната форма и със съдържание, така че да Ви послужи пред КАТ и пред съответната данъчна служба.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emstoianova_ » 14 Апр 2015, 08:15

:shock: или директно при първия нотариус, там за 5 минути ще ти е готово :shock:
emstoianova_
Младши потребител

Мнениеот bobarka » 14 Апр 2015, 11:53

Здравейте,

Мен също ме интересува този въпрос. Възможно ли е някой да качи подобно пълномощно или да загатне какво трябва да пише в него (пред кого да послужи точно и какви са правата на упълномощеното лице)?
Разбира се, адвокат или нотариус ще го направят, както трябва, но на мен ще ми го заверяват от консулската служба и е малко сложно да търся някого да ми го напише.

Поздрави,
Боянка
bobarka
Нов потребител

Мнениеот nk7702n » 14 Апр 2015, 11:54

emstoianova_ написа::shock: или директно при първия нотариус, там за 5 минути ще ти е готово :shock:

Зависи от това колко хора чакат на опашка там и дали конкретният адвокат не пише по-бързо от нотариуса. :)
П.П. И да не вземете да забравите,че адвокатският труд се заплаща,независимо,че се намираме в Бг.
nk7702n
Старши потребител

Назад към Административно право