начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

разделяне на наследство-процедури и документи

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

разделяне на наследство-процедури и документи

Мнениеот ivalina79 » 23 Фев 2013, 21:36

Здрвейте , имам нужда от помощ за следния казус . Почина дядото на съпруга ми . Той не е биологичен дядо на съпруга ми и има две дъщери ( починали ) и трима внуци от тях . Съпругата му за която също е втори брак има 2деца от предишния си брак . Бракът им е продължил 40 години и те нямат общи деца . Въпросът ми е кой каква част наследява и как да се уредят документите ( къде и какво трябва да заяви съпругата). При уреждането на документите трябва ли всички наследници да са заедно.
ivalina79
Нов потребител

Назад към Семейни казуси