начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

бившият ми съпруг спря да плаща издръжка след развода

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

бившият ми съпруг спря да плаща издръжка след развода

Мнениеот aleksandrabel » 30 Яну 2013, 23:02

Здравейте, аз съм от гр. София ,спешно ми трябва име на наистина много добър бракоразводен адвокат. Разведена съм и имам син, както и издръжка след развода, която обаче бившият ми съпруг спря да плаща. Той има хубава, официална, добре платена работа. До колкото знам би трябвало в случая да бъде запорирана заплатата му. За целта ми трябва добър адвокат, който няма да ме бави и наистина ще ми помогне. Предварително ви благодаря.
Последна промяна aleksandrabel на 30 Яну 2013, 23:44, променена общо 1 път
aleksandrabel
Нов потребител

Re: Моля спешно за помощ

Мнениеот neutralen » 30 Яну 2013, 23:15

:D "Когато има спешна работа, лягам да спя, щото ако е спешна, някой друг ще я свърши. Ако никой не я свърши, значи не е била спешна." :D
А сега сериозно - ако искате някой адвокат да ви се обади, или да ви бъде препоръчан, следва да посочите от кой град сте и да активирате опцията "ЛС" на потребителския си панел. :idea: :shock:
neutralen
Активен потребител

Re: Моля спешно за помощ

Мнениеот aleksandrabel » 30 Яну 2013, 23:44

neutralen написа::D "Когато има спешна работа, лягам да спя, щото ако е спешна, някой друг ще я свърши. Ако никой не я свърши, значи не е била спешна." :D
А сега сериозно - ако искате някой адвокат да ви се обади, или да ви бъде препоръчан, следва да посочите от кой град сте и да активирате опцията "ЛС" на потребителския си панел. :idea: :shock:

Много благодаря, не знаех, сега ще потърся къде е тази опция :). От София съм.
aleksandrabel
Нов потребител

Назад към Семейни казуси