начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

Развод след изневяра , въпрос за детето?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод след изневяра , въпрос за детето?

Мнениеот anonym » 08 Яну 2013, 19:43

Здравейте , проблемът ми е следния "жена ми" е бременна в 7-мия месец имаме брак от година и половина и разбрах че има връзка с човек който познава от 3 месеца, говоря за сериозна връзка.Общо взето усетих за връзката и след странното и държане към мен визирам "безразличие , отказ от това да правим общи неща,често излизане"докато не разбрах ,какво всъщност става.Аз разбира се се изнесох от къщата в която живеехме веднага щом разбрах за случващото се , смених местожителството си и т.н.Въпросът ми е когато тя роди ще насрочим развода и искам да знам имам ли шансове да се боря за детенцето си , защото искам това детенце да израстне пред мен , да го възспитам както сметна за добре и не мисля да се отказвам.Знам и ще се посъветвам с адвокат. Ако има хора ,които могат да дадат адекватно мнение ,ще съм им безкрайно благодарен.

Поздрави на всички!
anonym
Нов потребител

Re: Развод след изневяра , въпрос за детето?

Мнениеот neutralen » 08 Яну 2013, 23:30

Да не би да грешите в преценката си, че жена ви има връзка с друг. Премислете по-трезво - жена ви ще става майка, може би това е причина за различното и поведение и отношение. Опитайте се, дори да има нещо да и простите - децата се нуждаят от баща и майка.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот anonym » 08 Яну 2013, 23:34

Здравейте , не не греша .Връзката и беше подтвърдена от самата нея ,колкото до прощаването бих и простил по принцип , но тя не го желае.С 2 думи нещата при нея са тип...аз съм на 13 години , чувства се много влюбена и се чуди как никой около нея не може да разбере защо е постъпила по този начин.Забравих да вметна с тази жена сме заедно от 7 години а живеем заедно от 6.Като цяло много ме заболя ,че постъпи с мен по този начин , а още повече от това ,че може да ме лиши от най-голямата радост на този свят а именно детенцето ми.Питах я много пъти защо постъпи така , защо пренебрегва мен , брака ни и бъдещия живот на детенцето ни а тя мълчи , не знам какво повече мога да добавя към моя случей....
anonym
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 10 Яну 2013, 09:54

Новородено дете никой съд няма да Ви присъди. Това, че е изневерила, не значи , че ще бъде лоша майка. Шансът Ви е да искате максимално разширен режим на лични отношения с детето и след време да претендирате евентуално родителски права. Единственият начин да получите правата върху детето е да докажете , че майката не може да се грижи адекватно за детето. Това , че е на 13 г. не го разбрах впрочем. :roll:
sunrise
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 10 Яну 2013, 10:09

:arrow: В смисъл - държи се като 13 годишна :!:
neutralen
Активен потребител

Мнениеот anonym » 11 Яну 2013, 02:07

Значи смятате , че това е загубена кауза за мен :( Много жалко защото имах надежди над това нещо.Колкото до 13 годишната да ,това имах предвид мисли и действа като такава.
anonym
Нов потребител

Назад към Семейни казуси