начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Възможно ли е това?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Възможно ли е това?

Мнениеот scorpionbg » 31 Авг 2012, 14:12

Имам един доста интересен въпрос, как е възможно да бъде издадено разрешение за строеж примерно от столична община и в него да липсва информация на КОЙ се разрешава..... стой не попълнено. Явно е възможно... . Излиза ако имам копие от това може да са го разрешили и на мен?
scorpionbg
Младши потребител

Re: Възможно ли е това?

Мнениеот Melly » 31 Авг 2012, 14:21

scorpionbg написа:Имам един доста интересен въпрос, как е възможно да бъде издадено разрешение за строеж примерно от столична община и в него да липсва информация на КОЙ се разрешава..... стой не попълнено. Явно е възможно... . Излиза ако имам копие от това може да са го разрешили и на мен?

Ако сте любител на силни усещания, може да го атакувате при доказано качество на "заинтересовано лице".
По-скоро считам, че е допуснат пропуск. Все пак това Разрешение за строеж е поискано пред административния орган от Заявител и са представени строителни книжа, макар това да не санира порока му.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот scorpionbg » 31 Авг 2012, 14:35

Имам подозрение че тази "грешка" е допусната съвсем умишлено..... при издаването на разрешението за строеж, поради простата причина че човекът който е изискал това разрешение му липсват документи... това само предположение..
scorpionbg
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 31 Авг 2012, 14:36

Имам един доста интересен въпрос, как е възможно да бъде издадено разрешение за строеж примерно от столична община и в него да липсва информация на КОЙ се разрешава..... стой не попълнено.

Всичко което зависи от общинарски руки е възможно! Остава да се изясни въпроса, как Вие узнахте за това разрешение?
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот scorpionbg » 31 Авг 2012, 14:45

На страницата на gis софия или по-точно на http://rs.gis-sofia.bg/ с малко търсене и филтриране стигах до него....http://rs.gis-sofia.bg/get_cppdf.php?&id=24584 и ми направи впечатление, че липсва на кой е издадено..
scorpionbg
Младши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 31 Авг 2012, 15:01

Пише, че се разрешава на СО, с кмет Й.Ф.
Няма проблем.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот scorpionbg » 31 Авг 2012, 15:08

Възникват два върпоса - реално правото за строеж е на столична община ако разбирам правилно?
И столична община разрешава на столична община забавно :D :D :D :D :D
scorpionbg
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 31 Авг 2012, 19:57

Възникват два върпоса - реално правото за строеж е на столична община ако разбирам правилно?
И столична община разрешава на столична община забавно

Това че ст. общ. Разрешева на самата себе си не бива да Ви учудва.Закона е посочил орган от столичните общинари, който следва да го стори, а съгл.§1ДР на ЗУТ явно правата са прехвърлени на районния гл. архитект на "Кр. Село".
Но изобщо кой сте Вие за да се учудвате. Закона е предвидил чл.156 ЗУТ и компетентен да се занимае с РС орган - РДНСК. Там са премъдри и изпълнени с Божий промисъл!
В същност топката вече не е и в тях. Определено Бог им се е явил и им е внушил да не се намесват. РС е от 09.04.2012г.,а Едноседмичния срок е изтекъл!
Затворете тази страница!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация