начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Допълващо застрояване

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Допълващо застрояване

Мнениеот emilgrigorov » 27 Яну 2012, 19:02

julyanvonemona написа:
От доста време правя Заявленията за Виза на една единствена страница, и с графичната част (мотивираното предложение) на нея, в 2 екземпляра, входирам ги , като държа входящия номер да е записан върху втория екземпляр. Не за друго, а ги стряска.

Прав сте, разбира се. Но , разбира се, на момента разбрахте за какво иде реч от написаното пояснение в скобките :)

julyanvonemona написа:
....... ако не и самия може би да сте столичен общинар!

сЪкън ба, пу-пу-пу :D

Ами, от доста време, когато искам някакво градоустройствено изменение, се стремя да прилагам графична част, а когато преценя, и показатели. Зависи от казуса. Стремя се да съм ясен, какво ми е необходимо.

Същто правя и за визи за допълващо. Доста вървят за изгребни ями, басейни, трафопостчета.
После главния архитект ги нанасял служебно в ПУП-а, да, ама друг път :)

А колко неща са ми губили, когато са на отделни листчета, не е истина. Затова, всичко на една страница, щот даже и да обърне листа понякога е трудно.
Последна промяна emilgrigorov на 27 Яну 2012, 19:19, променена общо 4 пъти
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 27 Яну 2012, 19:07

сЪкън ба, пу-пу-пу

emilgrigorov Това ни прави съмишленици "по дефиниция!"
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 27 Яну 2012, 20:00

julyanvonemona написа:
сЪкън ба, пу-пу-пу

emilgrigorov Това ни прави съмишленици "по дефиниция!"

julianvonemona, наистина ли вярваш, че поствалият преди теб е общински чиновник или въобще работещ в сферата на ЗУТ? Защото аз много се съмнявам. :roll:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 27 Яну 2012, 21:12

nk7702n , от постването на
emilgrigorov разбирам че е работил във сферата на ЗУТ, но също така следвайки моите параноични наклонности допускам че е възмоно да е клонинг на някой утвърден в далечното минало форумец. Току що отрече да е общинар, което ни направи съмишленици!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 27 Яну 2012, 21:13

julyanvonemona написа:nk7702n , от постването на
emilgrigorov разбирам че е работил във сферата на ЗУТ, но също така следвайки моите параноични наклонности допускам че е възмоно да е клонинг на някой утвърден в далечното минало форумец. Току що отрече да е общинар, което ни направи съмишленици!

Аз залагам на клонинга. :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 27 Яну 2012, 21:19

Аз залагам на клонинга.
nk7702n
В тази игра най-сладкото е да го докажеш без да го изобличаваш публично и непрекъснато да му пускаш храна от който клонинга да се опива в своята самозаблуда че не е разкрит, докато в един момент, ако искаш можеш да го разстреляш публично!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 27 Яну 2012, 21:21

julyanvonemona написа:
Аз залагам на клонинга.
nk7702n
В тази игра най-сладкото е да го докажеш без да го изобличаваш публично и непрекъснато да му пускаш храна от който клонинга да се опива в своята самозаблуда че не е разкрит, докато в един момент, ако искаш можеш да го разстреляш публично!

Добре, ще го имам впредвид за в бъдеще. :wink:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот goblin » 30 Яну 2012, 20:19

Ако "оригиналът" е достатъчно интелигентен - няма как "клонингът" да е толкова глупав, че да се "опива", и прочее. Хубава игра, но - какъв е смисълът и?
goblin
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 30 Яну 2012, 20:22

Красотата е в играта goblin . Ако питаш мен и в худ. гимнастика особен смисъл няма ама е красиво нали!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация