- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2012
|
|
Re: Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2012
Колеги,
Моля имайте предвид, че колегата miury123 предлага разработените теми срещу заплащане, така че не е коректно да искате препращане от други, получили съответните теми.
Не съм сигурен дали следва във форума да се предлагат такива услуги (все пак си има модератори), но така или иначе колегата търси печалба и може би следва да се обръщате към него на ЛС, а не форума да бъде изпълван с реплики от сорта на "Може ли и на мен ...".
Надявам се да не съм засегнал никого (а ако съм, моля за извинение).
Най-малкото това са реплики "off topic"
Относно обнародването в ДВ, аз все още не съм видял официална публикация за конкурсите (вкл. и днешния брой).
Моля имайте предвид, че колегата miury123 предлага разработените теми срещу заплащане, така че не е коректно да искате препращане от други, получили съответните теми.
Не съм сигурен дали следва във форума да се предлагат такива услуги (все пак си има модератори), но така или иначе колегата търси печалба и може би следва да се обръщате към него на ЛС, а не форума да бъде изпълван с реплики от сорта на "Може ли и на мен ...".
Надявам се да не съм засегнал никого (а ако съм, моля за извинение).
Най-малкото това са реплики "off topic"
Относно обнародването в ДВ, аз все още не съм видял официална публикация за конкурсите (вкл. и днешния брой).
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
- alexander_
- Младши потребител
колега, miury123, бихте ли изпратили и на мен материалите по гражданскоправни науки на vania.y.ivanova@gmail.com. Благодаря Ви
- hellohi
- Нов потребител
колега, miury123 колега, miury123 колега, miury123 колега, miury123 колега, miury123,м..а ви д.а нахална
като ви ги изпрати ,та 100 % ще го вземете.
Моля някой който е абониран за държавен вестник да постне когато обнародват.
Моля също така и модератора да спре тоя спам с молбите
като ви ги изпрати ,та 100 % ще го вземете.
Моля някой който е абониран за държавен вестник да постне когато обнародват.
Моля също така и модератора да спре тоя спам с молбите
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
А вие от къде сте сигурни, че темите са коректно развити?
При желание, по този начин, стотина човека /или дори повече/ спокойно могат да са аут от всякакви класирания...
При желание, по този начин, стотина човека /или дори повече/ спокойно могат да са аут от всякакви класирания...
- drita
- Младши потребител
Колеги, някой има ли наблюдения върху Престъпление и наказателна отговорност на проф. Каракашев и Касационно производство по нак.дела на Георги Митов? Споделете впечатления ако сте ги чели
- lili123
- Нов потребител
lili123 написа:Колеги, някой има ли наблюдения върху Престъпление и наказателна отговорност на проф. Каракашев и Касационно производство по нак.дела на Георги Митов? Споделете впечатления ако сте ги чели
второто-на Митов е добро-по първото нямам наблюдения
- dedra
- Потребител
успех на всички!!
- arkada
- Нов потребител
покрай дискусията относно лекциите и предването им май пропускаме най-важното- конкурсът не е обнародван. А в Правилника за провеждането му май не видях предвиден срок от решението до обнародването му. ЗСВ - подобно-
Чл. 179. (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2009 г.) Длъжностите за младши съдии и младши прокурори и свободните длъжности за първоначално назначаване се обявяват от Висшия съдебен съвет чрез обнародване в "Държавен вестник", публикуване в един централен всекидневник и на страницата на Висшия съдебен съвет в интернет.
До момента поне аз обнародване не виждам...
Чл. 179. (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2009 г.) Длъжностите за младши съдии и младши прокурори и свободните длъжности за първоначално назначаване се обявяват от Висшия съдебен съвет чрез обнародване в "Държавен вестник", публикуване в един централен всекидневник и на страницата на Висшия съдебен съвет в интернет.
- charlotta_corday
- Нов потребител
drita написа:А вие от къде сте сигурни, че темите са коректно развити?
То и аз това се опитах да им кажа , ама ... То това да не са картофи, че да си ги купиш....
-
street - Потребител
charlotta_corday написа:покрай дискусията относно лекциите и предването им май пропускаме най-важното- конкурсът не е обнародван. А в Правилника за провеждането му май не видях предвиден срок от решението до обнародването му. ЗСВ - подобно-
До края на месеца би следвало да го обнародват, тъй като по ЗСВ конкурсът трябва да се обяви през януари. Като имаме предвид обаче, че по закона трябва да се проведе през април а ВСС са взели решение да е през март( Не знам за вас,но за мен е малко странно това),то нищо чудно и да не го обявят сега.
- lili123
- Нов потребител
Колеги, много ви моля да ми изпратите и на мен лекциите на адрес r_o_s_i_@abv.bg
Предварително благодаря!
Успех на всички на конкурса!
Предварително благодаря!
Успех на всички на конкурса!
- r_radeva
- Нов потребител
Колеги, зная че вече на доста хора са изпратени материалите, но много Ви моля, изплатете ги и на мен на адрес liubka.chopeva@abv.bg. Предварително ви благодаря и успех на всички!
- liubka
- Младши потребител
Предлагам на уважаемите комисии по провеждането на изпитите , с цел процесуална икономия да не провеждат устен изпит поради факта , че всички участници са се готвили по "прочутите материали" от форума и оценките на всички по презумпция би следвало да се считат за отличен 6.
- dedra
- Потребител
Колеги, изглежда че вече доста от вас са получили материалите, много Ви моля, отделете малко време да ги изпратите и на мен на адрес L_Tabakow@abv.bg. Предварително ви благодаря и успех на всички!
- L_Tabakow
- Младши потребител
Има нов брой на ДВ от 20.01.2012...
- charlotta_corday
- Нов потребител
charlotta_corday написа:Има нов брой на ДВ от 20.01.2012...
Там не е публикуван конкурса
- soniia
- Младши потребител
И днес има брой, но и там го няма!!!
- vasilev86
- Младши потребител
vasilev86 написа:И днес има брой, но и там го няма!!!
Има го,колега!(виж ДВ стр.121-123).Конкурсът вече официално е обявен в ДВ.Честито и успех на всички,които ще се явяват.
- ivelinast
- Нов потребител
Има го вече официално и на страницата на ВСС.
П.П. Аз сега се зачетох... Част от условията са нови, нали?! Защото преди години съм се явявала на конкурс за младши и не помня да съм прилагала автобиография, нито пък се изискваха документи за трудовия стаж до момента, а дори мисля, че и дипломата и удостоверението за правоспособност не бяха нотариално заверени.... И какво значи "подробна автобиография"? От едновремешния тип на свободно съчинение за житието и битието ли?
П.П. Аз сега се зачетох... Част от условията са нови, нали?! Защото преди години съм се явявала на конкурс за младши и не помня да съм прилагала автобиография, нито пък се изискваха документи за трудовия стаж до момента, а дори мисля, че и дипломата и удостоверението за правоспособност не бяха нотариално заверени.... И какво значи "подробна автобиография"? От едновремешния тип на свободно съчинение за житието и битието ли?
- elsi_g
- Младши потребител
http://www.vss.justice.bg/bg/start.htm айде обявиха местата:)късмет на кандидатстващите
- vanusha
- Нов потребител
|
|