начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

процедура

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

процедура

Мнениеот gabby_11 » 13 Дек 2011, 22:40

Здравейте :)

Имам следния въпрос:

Има издадено разрешително и открита строителна линия за основния строеж - вилна сграда.
Възложителя иска да добави лятна кухня и нещо като гараж - основния ми въпрос е след одобряването на проектите трябва ли откриване на строителна линия и за тях преди да се започнат или ... въобще как се процедира :)
И друго какви документи са необходими за даването на разрешенията и за двете и те допълващо или промяна по време на строителството са или ... и двете :)
абе въобще ... ако може малко повече информация :)

Много Ви благодаря!!! Благодарение на вас разрешихме доста проблеми :)
gabby_11
Нов потребител

Re: процедура

Мнениеот probcho » 14 Дек 2011, 09:04

.
Последна промяна probcho на 07 Яну 2012, 14:17, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот gabby_11 » 14 Дек 2011, 10:39

:)
благодаря Ви

ами всичко ще е в границите на строителните линии и ще спазва всички параметри на пуп-а - всичко на 4 метра от страничните - за "нещото като гараж" ни посъветваха да е веранда защото гледа към улицата - по скоро ме интересува набора проекти който трябва да се прави ... само констр. становища или какво още и трябва ли откриване на строителна площадка ... и въобще щом е започнат основния строеж как се процедира от там на сетне ...
и друг въпрос ми изникна - чл.159 (2) когато техническия "отбелязва, че подземните проводи и съоръжения преди засипването им са отразени в специализираните карти и регистри, и в тридневен срок изпраща заверено копие от протокола в общината (района)" - за какво става въпрос???
gabby_11
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 08 Яну 2012, 20:46

gabby_11 Моля задоволи ми любопитството! За Панчерево ли става дума?
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация