начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Дознателите - назначиха ли ви или още чакате

Дискусии на тема съдебната власт в България

Дознателите - назначиха ли ви или още чакате

Мнениеот marat » 31 Яну 2004, 09:36

Kak e kolegi naznachiha li vi ili oshte chakate na sluzheben kontakt? Maj neshto zacikli sistemata:))
marat

Re: Doznatelite

Мнениеот cakasht » 31 Яну 2004, 23:41

Az sushto cakam - dokolkoto znam podpis ot ministura, samo tova. A inace slujeben kontakt ne sum minaval - daje ne znam kakvo predstavlqva!?! Osvetlete me , pls !!!
cakasht

Мнениеот blagorodna_makeva » 02 Фев 2004, 15:12

Колега, ако не сте бил на служебен контакт, няма как да бъдете назначен. Преди да се изготви предложение за назначаване трябва да бъде минат такъв контакт и началникът да е изготвил мнение за Вас и качествата Ви.
blagorodna_makeva
Младши потребител

Мнениеот marat » 03 Фев 2004, 02:59

Така е но при мен си беше формалност здравей здрасти и толкова.Ама това назначаване стана историческо!!!
marat

Мнениеот 1234 » 03 Фев 2004, 09:58

a,kolko vreme sled ,kato dokumentite se izpratiat v Sofia,se poluchava rezultata ili ministarat gi razpisva ,imam priatel ,koito chaka veche mesec.
1234

Мнениеот chakast1 » 03 Фев 2004, 10:37

verno e ,mnogo chakame veche,ot noemvri septemvri sam bez rabota i chakam
chakast1

Мнениеот никой » 03 Фев 2004, 12:49

служебният контакт е вид тест за пригодност към заеманата длъжност и тест за теоретичната проверка на кандидата . освен това се дават някой оперативни задачи. Но задачите ще ги разберети при контакта с даден оперативен работник или действащ дознател. НЕ Е НЕЩО СТРАШНО а формално.
никой

Мнениеот никой » 03 Фев 2004, 12:52

а за назначението никой не може да ви каже конкретно по принцип зависи от едно лице което изпълнява длъжността началник сектор " Човешки ресурси" но на тези постове са само сноби. Успех
никой

Мнениеот никой » 03 Фев 2004, 12:54

и още нещо не очаквайте нещо от рода на рамантика или екшън в тази професия. Това е много неблагодарна длъжност и статута на дознателите в системата все още не е изяснен. С много по- голяма степен на обезщетение и облаги са оперативните работници. Както се казва ни кон ни магаре въпроса е да си идеалист.
никой

Мнениеот chakast1 » 03 Фев 2004, 13:07

da iavno sme takiva ,silno jelaia,nai-nakraia da doide tazi zapoved
chakast1

Мнениеот chakast za St.Zagora » 03 Фев 2004, 13:10

Аз се явих на изпитите от септември до януари и до сега още чакам някой да ми се обади. Човешки ресурси ми каза, че давал документите ни на Началниците на служби да си изберат хора от издържалите и одобрени, но никой не ми се е обадил до момента. Не са ме търсили и за никъкъв служебен контакт. Разбрах под сурдинка. че май местата били вече запълнени и аз трябвало да търся връзки даме вземе някой. АКО Е ТАКА, ДА ИМ Е .. МАЙКАТА. Разказаха ни играта с тичане до Хасково Пловдив и т.н. за уж сигурни бройки, потрошихме сумати пари а сега връзки.
chakast za St.Zagora

Мнениеот chakast » 03 Фев 2004, 14:51

Ако някой знае нещо повече да каже
chakast

Мнениеот никой » 03 Фев 2004, 22:48

За ваша информация ако някой иска да намери работа като дознател да потърси на територията на по - малките \рдвр -та или \рпу -та в провинцийте например силистра.
никой

Мнениеот chakast Burgas » 03 Фев 2004, 23:49

mai zapovedite veche sa podpisani!
chakast Burgas

Мнениеот chakast » 04 Фев 2004, 12:41

Нищо не е подписано защото се чудят къде да ни сложат, не е било планирано по служби колко дознатели да има, а са им казвали за периода колко да се одобрят.
chakast

Мнениеот chakast Burgas » 04 Фев 2004, 14:29

dokolkoto znam sme v Ns-Policia ,i vseki edin ot nas znae za koe raiono upravlenie e predviden ,nali se hodi na kontakt
chakast Burgas

Мнениеот marat » 12 Фев 2004, 04:33

chakaneto mu e majkata bratoci:)))
marat

Мнениеот МЕРИ » 13 Фев 2004, 15:37

само.да.ви.уведома.ако.не.знаете.че.назначаване.ще.има.за.вас.подалите.
документи.март.месец.а.за.сега.подаващите.август.ЧЕСТИТО!
ДАНО.ДОЧАКАТЕ.И.ДАНО.СТЕ.ИЗБРАНИ.ИНАЧЕ....с.чакането.ще.си.останете
МЕРИ

Мнениеот Lubopiten » 13 Фев 2004, 16:20

Kade moga da namerq usloviqta za za konkursa za doznatelite?
Lubopiten

Мнениеот chakast St.Zagora » 13 Фев 2004, 16:58

Ot koga ima zapoved i samo za tezi ot mesec mart li kolegke. Nali ste se obiviavat i drugi konkursi prez tazi godina za oshte hora. tova znachi che tezi do momenta triabva da se naznachat.
chakast St.Zagora

Следваща

Назад към Съдебна власт