начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Министър Цв.Цветанов и неговия опонент ?

Дискусии на тема съдебната власт в България

Re: Министър Цв.Цветанов и неговия опонент ?

Мнениеот 1968 » 21 Юли 2011, 08:49

:lol: ценно.
1968
Потребител

Мнениеот huligan » 21 Юли 2011, 09:29

sava написа: .....Е, аз като човек с силно чувство за граждански дълг съм си приготвил бохчата и сега се чудя накъде да хващам , към Казичене , Кремиковци или СЦЗ.....

Ма верно си прос. Фърли я бохчата и фащай химикалката. Отиваш в първото РПУ и се записваш за сътрудник. Гражданският ти дълг като адвокат е да кандърдисваш клиента да си признава каквото там има висящо и неотчетено. Та да ни е убава статистиката с разкриваемостта за пред Европските доклади.
Аватар
huligan
Потребител

Мнениеот sava » 21 Юли 2011, 09:35

Таквоз само за протокола униформен милиционер ли ше съм или нещо кът агент 00 , а да и ше се налага ли да си хвърлям дипломата и да записвам вечерни курсове за сержанти?
sava
Потребител

Мнениеот huligan » 21 Юли 2011, 09:45

Айде сега - униформа.
Не я схващаш ти тенденцията "Всеки адвокат - агент под прикритие".
За сержантските курсове - не знам, но на физическата подготовка (особено на челната стойка) ще трябва да наблегнеш. Е, докато я правиш, може и да ти поизпаднат някои излишни знания, но това дори ще подпомогне просперитета ти.
Последна промяна huligan на 21 Юли 2011, 09:59, променена общо 1 път
Аватар
huligan
Потребител

Мнениеот sava » 21 Юли 2011, 09:58

huligan написа:Айде сега - униформа.
Не я схващаш ти тенденцията "Всеки адвокат - агент под прикритие".
За сержантските курсове - не знам, но на физическата подготовка (особено на челната стойка) ще трябва да наблегнеш.

Щом стойката ше е челна , а не наведена, жъ зема да съ навия .Току виж съм фанал я Маргините , я Баретата как пият лимонада посред лято, което е тежко умишлено престъпление с висока степен на обществена опасност, ако пък не дай си боже са трима и повече , вече ше дойде група с цел разпространение на високорискова лимонада на територията на Република Българи и недай си боже и други страни.Тогаз вече ше ме земат у Европол, Интерпол , Без пол, Интелидженс сървиз, ФБР, ЦРУ , МОСАД, МТВ, АМБ, МРТ , Пожарната команда на село Мало Бучино и други международни институции, телевизии, и разредители.
sava
Потребител

Мнениеот huligan » 21 Юли 2011, 10:07

Започваш да си подобряваш мисленето, но още ти липсва широта на перспективата - Маргините, Баретата, Пудела, Кофата...Отминал етап е това.
Ще фащаш когото ти посочат, пък чак после ше му измислите прякор, та да изглежда като правилно фанат. Например, фащат конкурента на некой наш човек. Те го фащат и нищо, че е слаботелесен счетоводител - турят му прякор "Животното", а ти като негов адвокат ще му казваш какво точно да си признае. Междувременно, даваш интервюта в аспект "Моят клиент Животното, обмисля варианти за сътрудничество с Родината, олицетворявана от...".
Аватар
huligan
Потребител

Мнениеот sava » 21 Юли 2011, 10:12

huligan написа:Започваш да си подобряваш мисленето, но още ти липсва широта на перспективата - Маргините, Баретата, Пудела, Кофата...Отминал етап е това.
Ще фащаш когото ти посочат, пък чак после ше му измислите прякор, та да изглежда като правилно фанат. Например, фащат конкурента на некой наш човек. Те го фащат и нищо, че е слаботелесен счетоводител - турят му прякор "Животното", а ти като негов адвокат ще му казваш какво точно да си признае. Междувременно, даваш интервюта в аспект "Моят клиент Животното, обмисля варианти за сътрудничество с Родината, олицетворявана от...".

Бат Бойко ше идва ли да ми резне лентата или ше помина само с местния квартален.
Ъъъъ и таквоз комшията отгоре кът се напие непрекъснато пее разни бригадирски песни,Ей ся го натопих па ше му вържеме прякора певеца/ инак хубаво пее човека , ама нека го прави в по човешко време/
sava
Потребител

Мнениеот huligan » 21 Юли 2011, 10:22

sava написа: .....Бат Бойко ше идва ли да ми резне лентата или ше помина само с местния квартален.
Ъъъъ и таквоз комшията отгоре кът се напие непрекъснато пее разни бригадирски песни,Ей ся го натопих па ше му вържеме прякора певеца/ инак хубаво пее човека , ама нека го прави в по човешко време/

Ше ти я резне не, ами направо ще ти я закачи. За орден "Стара планина", като стане есенес президент. А комшията с тоя бригадирски репертоар направо си плаче за Глава І-ва НК. Ма некак си "Кърт Кобейн" по ми иде на прякор. Дава намек за упадъчност и насока за подходящ изход на жив.... ъъъъ делото.
Аватар
huligan
Потребител

Мнениеот kostadin_yordanov » 09 Авг 2011, 19:03

ВКС уличи Цветан Цветанов в лъжа

Върховният касационен съд (ВКС) разобличи вътрешния министър Цветан Цветанов, който излъга по повод поредната полицейска акция.
...

09 август 2011
http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=24065

9 август 2011 г.
ВКС НЕ Е РАЗГЛЕЖДАЛ И НЕ Е ВРЪЩАЛ ДЕЛОТО НА СТОЯН-КРАВАТА

В отговор на направени изявления на вътрешния министър Цветан Цветанов пред медиите днес, че ВКС е върнал делото на Стоян Гецев на първа инстанция ВКС съобщава:

С присъда №404А от 13.10. 2006 г. на Благоевградския окръжен съд Стоян Гецев е осъден на 17 години лишаване от свобода и глоба от 180 000 лв.

Присъдата е обжалвана от Гецев, както и от още един от подсъдимите пред Софийския апелативен съд заради допуснати съществени процесуални нарушения.

С решение №687 от 16.01. 2008 г. по в.н.о.х. дело №364/2007 г. Софийският апелативен съд отменя присъдата и връща делото за ново разглеждане от друг състав при Благоевградския окръжен съд.

Съдебното следствие продължава като следващото заседание е насрочено за 26 септември 2011 г. с разпит на свидетели.

http://www.vks.bg/vks_p02_0072.htm
kostadin_yordanov
Потребител

Мнениеот tati_go » 09 Авг 2011, 20:16

Ама какво разбира физкултурника Цветанов от ВКС, Апелативен съд, Окръжен съд и т.н.
За него си е все съд и важното е да се приказва нещо.
Аватар
tati_go
Потребител

Мнениеот kostadin_yordanov » 18 Юни 2012, 09:14

Цветанов: Имаме дефицит на справедливост от съдебните решения в БГ
...
18.06.2012
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4898071

Цветанов: Ако имах влияние върху съда, гражданите щяха да са доволни
...
18.06.2012
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4898051
maxilian.free.bg
kostadin_yordanov
Потребител