начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

Издръжка за минал период

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Издръжка за минал период

Мнениеот nk7702n » 31 Май 2011, 14:42

Не знам, аз разбрах, че собствеността. Но най - добре питащата да наже какво точно пише в споразумението!?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот tsveti78 » 01 Юни 2011, 21:36

определя се режим за лични отношения.наложена е издръжка от бащата в размер 80лв. в дал на мен остава право на строеж осъществен по време на брака и ползването на семейното жилище.въпроса ми е може ли да претендира за къщата като вече е завършена но без акт 16 като се е подписал че не претендира за дела си?делото влезе в сила на 09,10,2008г.
заплашва ме и искал да води дело.
tsveti78
Младши потребител

Мнениеот tsveti78 » 01 Юни 2011, 21:42

не ползването е лично на мен с детето
tsveti78
Младши потребител

Мнениеот sunrise » 02 Юни 2011, 10:18

tsveti78 написа:определя се режим за лични отношения.наложена е издръжка от бащата в размер 80лв. в дал на мен остава право на строеж осъществен по време на брака и ползването на семейното жилище.въпроса ми е може ли да претендира за къщата като вече е завършена но без акт 16 като се е подписал че не претендира за дела си?делото влезе в сила на 09,10,2008г.
заплашва ме и искал да води дело.

Това оцветеното не може да е така . И както предположих, не е собственик, а само ползването.
Ако е така, да може да води ново дело при определени обстоятелства.
sunrise
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси