начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

сложни взаимоотношения

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

сложни взаимоотношения

Мнениеот yordanovat » 25 Май 2011, 09:59

Здравейте. Въпроса ми е следния: Детето ми е на почти 3 години. С баща му живеем отделно и нямаме брак. Детето е признато и носи неговите имена. Откакто се е родило грижите за детето са изцяло мои и на родителите ми. Към момента той идва и вижда сина си, като остава при нас. Има и други обстоятелства в нашите взаимоотношения, които към момента ще спестя. Сега идва момента, в който искам окончателно да прекратя взаимоотношенията си с този човек. Няма проблеми той да идва и да вижда детето (но без да остава в моя дом), но не желая да го взима и води в града, в който живее. Също не желае бащата да води детето и изобщо да комуникира с един определен човек от неговото обкръжение. Най-вероятно ще се стигне до съдебни дела, тъй като бащата няма да е съгласен. Какво мога да направя, за да бащата да не води детето в този град и да огранича контактите с този човек???
yordanovat
Нов потребител

Re: сложни взаимоотношения

Мнениеот nk7702n » 25 Май 2011, 10:03

Здравейте! Трябва да отидете при колега адвокат, който да Ви заведе дело за присъждане упражняването на родителските права. Ще трябва да се определи по този начин и режим на личните контакти с бащата.
nk7702n
Старши потребител

Назад към Семейни казуси