начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

съдлъжник по потребителски кредит

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съдлъжник по потребителски кредит

Мнениеот mariankata » 14 Май 2011, 22:41

Здравейте,
през май 2007 година изтеглих потребителски кредит от банка като договора е подписан само от мен.През това време бях женен. Разведох се през октомври същата година /2007/. Интересува ме бившата ми жена явява ли се съдлъжник по потребителския кредит - или не? Мога ли ако отговорът е да , да имам претенции в съда , за това че тя дължи същата сума ,каквато и аз по кредита - солидарно за времето от датата на развода до този момент.Като само да направя уточнението,че аз и до този момент изплащам ежемесечна вноска по този кредит. Благодаря предварително
mariankata
Младши потребител

Re: съдлъжник по потребителски кредит

Мнениеот Pause » 16 Май 2011, 08:06

Каква, беше нуждата за този кредит? :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот mariankata » 17 Май 2011, 12:57

Парите ни трябваха за да отремонтираме жилището,в което живеехме.
mariankata
Младши потребител

Мнениеот Pause » 17 Май 2011, 13:30

Колкото и несправедливо ,да е ми се струва че нищо не може да се направи.Изобщо съдът би отхвърлил подобен иск.Дори за по голям дял да претендирате от СИО ,срокът е едногодишен преклузивен Чл31 СК.
Аватар
Pause
Активен потребител

Назад към Семейни казуси