начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

права върху сина ми

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

права върху сина ми

Мнениеот kalinilkov » 12 Май 2011, 12:39

искам да питам какви права имам върху сина си след като нямам никакъв брак с майка му и сме разделени а тя ме заплашва че ще отива да работи в чужбина и ще даде пълномощно за гледане на детето на майка си/има ли право да направи това без мое разрешение/както и да попитам може ли да ме съди за издръжка на детето и каква е минималната такава сума/аз по принцип плащам издръжка за детето защото така сме се договорили с майката на детето ми понеже го припознах в родилното/
kalinilkov
Нов потребител

Re: права върху сина ми

Мнениеот Pause » 12 Май 2011, 13:03

Родителските права и задължения са непрехвърлими законът установява заместваща грижа .По аргумент на противното ,да сключите брак с пълномощно е абсурдно нали.Вие колкото сте родител дотолкова и майката на детето.Сега е една четвърт от МРЗ мин.издръжка.
Аватар
Pause
Активен потребител

Назад към Семейни казуси