начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Каква част от имотите ми получава сегашната съпруга

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Каква част от имотите ми получава сегашната съпруга

Мнениеот medved1949 » 31 Мар 2011, 20:33

Каква част от имотите ми ще получи настоящата ми съпруга и нашето дете, родено от същия брак при евентуалната моя кончина? Каква част ще получат двете ми деца от предишен брак при положение, че бившата ми съпруга е получила 50% от имотите ми при развода в следствие на съдебна делба? Става въпрос за имоти останали в мое владение след делбата с бившата ми съпруга т.е. останалите 50%?
medved1949
Младши потребител

Re: Каква част от имотите ми получава сегашната съпруга

Мнениеот rts » 01 Апр 2011, 14:15

1 съпруга (ако не се разведете пак дотогава), 3 деца - съпругата и трите деца получават по 1/4 от тези 50 %, при условие (дай боже) да са живи всичките при Вашата кончина.
rts
Активен потребител

Назад към Семейни казуси