начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Мисля за развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Мисля за развод

Мнениеот nk7702n » 04 Фев 2011, 18:35

Вземете се в ръце и помислете за себе си и за децата си. Може в момента да се чувствате финансово удобно, но на каква цена!?
Дано да вземете правилното решение!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот mama_na_princesi » 05 Фев 2011, 01:37

Ама,чакайте сега. Защо се занимавате с глупости, написали сте прякора му в Гугъл ??? Защо, какво търсите,каква е целта,защо се дебнете и следите...???
И колкото и да не ми се иска да го кажа, но прочетох мнението на съпругът Ви няколко пъти и никъде не видях жалейка, оплакване от Вас или бегъл опит да Ви обиди.Описва ситуацията и иска съвет, това е. Но прочетете внимателно своите...,успокойте се, не е това начинът.
Най-добре за Вас е да седнете и да се разберете нормално с него. Спрете да гледате в чуждата паничка, колко изкарвал и как ги изкарвал. В съда се гледат и доказват първо нужди на децата. Оплаквате се, че Ви е дал 60 лв. за 6 дни, а знаете ли за колко хора това е месечната издръжка.Успокойте се, помислете, обсъдете с адвокат ако трябва.
Погрижете се за живота си. Вземете се в ръце,върнете се на работа за да сте финансово независима. Жалко е да жертвате децата си заради някаква финансова изгода, много жалко.
mama_na_princesi
Младши потребител

Мнениеот milenadr » 05 Фев 2011, 21:22

В гугъл търсех едни стихове, които беше писал преди години... А в момента не съм на работо, защото дъщеря ми има здравословни проблеми и има мнение за отлагане на яслата с една година. За да не се влоши.
milenadr
Нов потребител

Мнениеот nikiboy » 05 Фев 2011, 23:57

Много гадна тема.

В ИМЕТО НА ДЕЦАТА ВЗЕМЕТЕ И СЕ РАЗБЕРЕТЕ !

Това сериозно, защото после ако тези деца станат.... както и да е, децата не са виновни - осигурете им едно приятно детство, защото детството е само едно и не се повтаря.
Успех хора и УМНАТА !!!
Не съм адвокат, a любител на правото !
nikiboy
Потребител

Мнениеот donna » 12 Апр 2011, 21:18

:oops: Абе момичета що сте ревнали по форумите , разведетете се или разделете се , дайте им на тия мъже да гледат децата , плащайте им 60лв издръжка и си гледайте живота :wink: я дя видим коя тръпка ще се завърти около мъж бавачка на две деца ...Тоя след няколко месечно дондуркане на хлапета , неописуеми трудности в работата и изритан от всякакви тръпки ще видим какво ще мисли по въпроса! :D
donna
Старши потребител

Мнениеот mama_na_princesi » 13 Апр 2011, 20:25

Хехе, ама нали четеш, че този тате май е с финансови възможности / изкарвал по няколко хиляди месечно, в зависимост от нещо си/ и намирисва на "колко ще му измъкнем", което няма как да стане ако му оставим децата. :lol: Иначе не виждам смисъл някой да тормози мен и ДЕЦАТА ми и аз да продължавам да стоя при него. Айде да сме честни.
Бившия ми мъж често взема децата при него поради естеството на работата ми. Понякога ме няма за по 2 семици. В живота му има нова жена с чисто сърце мога да кажа, че взаимоотношенията ни се подобриха след появата и. :roll: Та всичко си е до човек май и до приоритети.
mama_na_princesi
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 13 Апр 2011, 20:47

И до БНД.
ivan_lawyer
Старши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси