начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Максимален ограничителен режим за виждане на децата / развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Максимален ограничителен режим за виждане на децата / развод

Мнениеот avok01 » 04 Фев 2011, 19:19

Здравейте,

Търся информация какъв е максималния ограничителен режим, който може да определи съда при развод. В момента децата са при мен и режима на свиждане е последната събота всеки месец само в мое присъствие или в присъствието на упълномощено от мен лице. Ако са налице необходимите условия, възможно ли е да се иска пълно ограничаване на достъпа до децата за другия родител?

Благодаря!
avok01
Младши потребител

Re: Максимален ограничителен режим за виждане на децата / развод

Мнениеот ivan_lawyer » 04 Фев 2011, 19:25

Има ли опасност за децата от другия родител. Пие ли пред тях. Провежда ли сексуални игри пред децата.

Какво Ви притеснява в другия родител.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот avok01 » 04 Фев 2011, 19:48

ivan_lawyer написа:Има ли опасност за децата от другия родител. Пие ли пред тях. Провежда ли сексуални игри пред децата.

Какво Ви притеснява в другия родител.

Няма физическа опастност, не пие и тн. Но им нанася травми като ги лъже и манипулира. Също се опитва да ги настройва срещу мен.
avok01
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 04 Фев 2011, 20:11

Това е нормално - трябва да изгради и своята версия за развода. В смисъл Вие имате собствена хелиоцентрична система, той собствена и двете са еднакво верни.

Децата трябва да изградят собствени връзки и с двамата, защото е вредно за възпитанието. Едни вярват в СДС, други в Бойко Борисов, но едва ли може да се подчини истината на една гледна точка.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот avok01 » 04 Фев 2011, 20:32

ivan_lawyer написа:Това е нормално - трябва да изгради и своята версия за развода. В смисъл Вие имате собствена хелиоцентрична система, той собствена и двете са еднакво верни.

Децата трябва да изградят собствени връзки и с двамата, защото е вредно за възпитанието. Едни вярват в СДС, други в Бойко Борисов, но едва ли може да се подчини истината на една гледна точка.

Разбирам как изглежда, всеки си има своя гледна точка, но съда би трябвало да прецени фактите и да установи кой говори на децата истината и кой им говори неща, които аз на малко дете не бих казал никога. Случая е доста сложен (както повечето разводи) и не мога да го обхвана тук, но приемете, че поведението на въпросния човек е доста неадекватно, щом вече се е стигнало и до този ограничителен режим. Аз дори не съм го изискал, това го прецени съдийката. Предвид обстоятелствата в момента, смятам, че е по-добре за всички да нямат нищо общо. Като сериозно основание може да се изтъкне, че въпросния човек е емоционално нестабилен. По това още експертиза не е правена, но за мен няма съмнения какво ще покаже.
avok01
Младши потребител

Назад към Семейни казуси