начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Как да сменя регистрацията на баща ми ?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да сменя регистрацията на баща ми ?

Мнениеот soundsmyth » 29 Дек 2010, 14:51

Баща ми беше изгонен от нас преди 6 години ,но продължава да затъва в дългове .Сега ние получихме извънсъдебна покана от някаква фирма в която се казва ,че щяли да ни съдят и извземат имуществото ако не си плати . Това е така защото все още той се води на този адрес с тази адресна регистрация и не иска да я смени . Има ли начин да информирам властите за това ,че той не живее при нас вече ?И тази адресна регистрация да се отмени някак ?
Също така искам да попитам има ли начин да прекратя всички юридически отношения с него ,за да не се наложи евентуално някой ден като негов наследник АЗ да плащам дълговете му ??
Този човек вече остави майка ми болна зареди него .Затова и не са разведени а само разделени ,но той продължава да затъва .Дори не знам как и от къде пак е взел пари на заем и задлъжнял ,понеже никой от нас не му е бил поръчител .Съмнявам се да е взел кредит ,но просто не знам какво е правил .
Той просто взима заеми от където може и после затъва . Дори нямам връзка с него понеже живее в ямболско някъде .

(вчера се опитах да пусна това тук, но поради незнайни причини ,не ми даде да си активирам акаунта ,а на сутринта излезе че съм регнат и просто си влязох :shock: )
soundsmyth
Нов потребител

Re: Как да сменя регистрацията на баща ми ?

Мнениеот fantus » 29 Дек 2010, 18:38

КОГАТО му станете наследник, тогава ще му плащате дълговете ! Преди това не .
fantus
Нов потребител

Мнениеот soundsmyth » 30 Дек 2010, 02:32

PS :Май се изразих малко прекалено рязко казвайки че е бил изгонен :oops:
Не сме го изритали едва ли не от къщата . Той се съгласи да си тръгне след като с майка ми се разделиха . Извинявам се за грешката.Но явно наистина ще ми е нужна адвокатска помощ . Благодаря все пак.
soundsmyth
Нов потребител

Мнениеот boiko_62 » 30 Дек 2010, 10:59

щом като все още има законен брак с майка ви неговите тежести са и на семейството
щом се страхувате за имуществото нека да се предприеме развод с разделение на имуществото придобито по време на брака
тогава кредиторите ще насочат вземанията си само върху неговото имущество
boiko_62
Потребител

Мнениеот nelkapopova » 27 Фев 2011, 10:36

Вие можете да се откажете от наследство от баща Ви и така няма да дължите нищо,като негов наследник,но мисля че имате проблем,ако жилището в което живеете с болната си майка е придобито от родителите Ви по време на брака им.Посъветвайте се с компетентен адвокат,за да не се окаже някой ден,че баща Ви е заложил жилището в което живеете и да останете на улицата.Защо майка Ви не се разведе официално с него и да си поделят евентуално имуществото,което притежават :?: Това отлагане на проблема във времето може да Ви изиграе лоша шега,така че е крайно време да предприемете нещо по-въпроса-решете го заедно с майка Ви и адвокат-успех :!:
nelkapopova
Младши потребител

Назад към Семейни казуси