начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Тълкуване на режим на контакти

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Тълкуване на режим на контакти

Мнениеот dido_petrov » 09 Сеп 2010, 21:37

До Поли

Нали и по НПК се носи отговорност за неспазване на режима а аз там вече имам 2 жалби и тази ще е третата,мисля че е време да предприемат нещо .....та мисълта ми е от там ще разбера как ще тълкуват споразумението.

от там ще ми пратят отговор по жалбата
dido_petrov
Младши потребител

Мнениеот denni_law » 09 Сеп 2010, 22:14

В случай, че ти откажат периодичното свиждане, се подкрепи със свидетели и еветуално с нотариална покана, за да можеш впеследствие да оспорваш отказа от достъп до детето и едва тогава сезирай съответната институция.
denni_law
Младши потребител

Мнениеот dido_petrov » 09 Сеп 2010, 22:42

Проблемът е ,че от 1 год. детето живее на 400км.от мен от и когато ходя да го вземам свидетели освен полицията не мога да намеря,а последния път когато имах нужда от тях те ми казаха ,че не се месят в гражданско-правни отношения.
Майката отива събота и неделя на селото на настоящи си мъж ,а аз отивам в събота да си взема детето от града а тях ги няма.
Имам и изпълнителен лист,но когато ДСИ й се обади майката казва,че е аз съм знаел къде се намират и че не съм отишъл.
Незнам как може да се задължи майката да ме чака в града в който живеят и детето ходи на градина през седмицата да се взема от там,а не да ме разиграва.
dido_petrov
Младши потребител

Мнениеот dido_petrov » 10 Сеп 2010, 13:13

Ходих до съда ,говорих със Съдия,две мнения по въпроса няма летния режим е в мой интерес месечен +30 дни за лятната ваканция!!!

Благодарности на Поли и Дени!!!!
dido_petrov
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси