начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Бившият ми съпруг обсебва кореспонденцията ми

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бившият ми съпруг обсебва кореспонденцията ми

Мнениеот immobilien » 08 Сеп 2010, 10:42

Моля за съвети как да постъпя като бившият ми съпруг обсебва КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА , и е дал съгласие да издържа сина ни който е студент 2 година задочно.
immobilien
Младши потребител

Re: Бившият ми съпруг обсебва кореспонденцията ми

Мнениеот REVOLUTION » 08 Сеп 2010, 10:43

Айде сега малко по-подробно , щото никой няма да Ви отговори иначе.
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Бившият ми съпруг обсебва кореспонденцията ми

Мнениеот toni_sf » 09 Сеп 2010, 14:03

до-REVOLUTION :D то не е сложно ,знае всичките тел. с който кореспондира , знае и паролите където е регистрирана ,всичките и писма идват на адрес на който той ги получава :D и нищо чудно да си води кореспонденция от нейно име в нета и в писмата
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Семейни казуси