начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод

Мнениеот crony » 11 Май 2010, 09:18

точка
Последна промяна crony на 11 Май 2010, 19:47, променена общо 1 път
crony
Нов потребител

Re: Развод

Мнениеот 778899 » 11 Май 2010, 13:59

:D !
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Melly » 11 Май 2010, 14:15

:evil: Много сте чевръсти, ей, Модове. Констатирам липсата на мнение по тази тема, излъчено от участник преди колегата 778899.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 11 Май 2010, 15:19

Гъбите са в друга тема... :lol:

Ей, Инспектора ми липсва...... той ги умееше тези неща. :)

crony написа:Здравейте,

Не живея с жена си от почти 2 год.Тя е някъде в чужбина и нямам връзка с нея.Децата ни са големи пълнолетни роботят и учат,но живеят при мен.Тъй като искам да копувам друг имот,а вече и нямам доверие и искам да се разведа.
Как да стане и къде да намеря копие /образци на искови молби и списък с нужни документи,такси и др./Не искам да ползвам адвокат.
Ще бъда благодарен ако ми изпратите тук образци-blanket@abv.bg

След като се посмях с наглостта, да взема да дам някаква насока.
Не ви подценявам, но имайте предвид, че и колеги се провалят в съдебни производства с идентични факти, но ако смятате, че имат нужните знания лично- търсете в нета, все някой, някъде ще е пуснал някакъв образец. Макар, че от поне две години образците не вършат никаква работа и делото ви, твърде вероятно, да претърпи тотален провал.
Жертвайте едни 100лв., за да се консултирате и да ви изготвят поне исковата молба, че както сте тръгнали дълги години сам ще се развеждате.
Но ако сте упорит в твърденията си, че нямате нужда от адвокат, не се замисляйте върху предложението ми. Безпредметно е.
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси