начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Чл. 105 семеен кодекс

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Чл. 105 семеен кодекс

Мнениеот ellie33 » 28 Апр 2010, 01:43

Здравейте
Осиновена съм и искам да запо4на дело за издирване на биологичните родители Искам да попитам. От къде да започна Социални грижи или от някой съд Обаждах се в Социални грижи и там ми казаха че нямат информациа за годимната в която съм родена 1971. А за да запо4на с дело ,разбрах че трябва да имам жизнено необходими причини за разкриване тайната на осиновяване и по новият закон съдът кам днешна дата не се занимава с такива дела Моля помогне те ми Дайте ми съвет от къде да започна
ellie33
Младши потребител

Re: Чл. 105 семеен кодекс

Мнениеот sunshine_75 » 28 Апр 2010, 07:24

Започнете от адвокат. Оттам се почва.
sunshine_75
Потребител

Мнениеот ellie33 » 29 Апр 2010, 01:34

Да ,възнамериавам да си наема адвокат и съм говорила вече с такав Само не ми е ясно, каква трябва да е тази жизнено важна основателна причина за да поискам разкриване на тайната Някои може ли да ми каже
ellie33
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 29 Апр 2010, 11:09

Заболяване?!?
Колегата ще ви подпомогне.
Успех.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот rimborak » 29 Апр 2011, 16:05

ellie33 написа:Да ,възнамериавам да си наема адвокат и съм говорила вече с такав Само не ми е ясно, каква трябва да е тази жизнено важна основателна причина за да поискам разкриване на тайната Някои може ли да ми каже

здравей до къде стигна с това да намериш родителите си ако е възможно може ли да ми дадеш малко информация защото и аз искам да започна от някъде с търсене на родителите си благодаря предварително
rimborak
Нов потребител

Назад към Семейни казуси