начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Изпит за юридическа правоспособност

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Изпит за юридическа правоспособност

Мнениеот iliboro » 29 Мар 2010, 01:01

Здравейте!Моля,тези които са се явили скоро да кажете как преминава изпита.Ще се явявам през април и ме интересува как протича - задават ли много въпроси,заяждят ли се, има ли скъсани.Благодаря предварително
iliboro
Нов потребител

Re: Изпит за юридическа правоспособност

Мнениеот anita_81 » 29 Мар 2010, 16:43

Здравей,колега!Мога да ти кажа,че изпита протича много добре и въобще не се притеснявай!Аз бях на изпит януари месец и почти всички получихме удостоверение, казвам "почти всички",защото чух,че имало и 1-2-ма скъсани.
Изпита протича така:влизаш в стаята с лична карта,теглиш си един въпрос,сядаш пишеш и отиваш да говориш.Нямаш нужда от конспект,защото на самото картонче пише цялото наименование на въпроса,но не е проблем,ако внесеш конспект.Като цяло са настроени положително,не се заяждат и почти не задават въпроси,но ако започнеш да заекваш,млъкваш, ти задават насочващи въпроси.Комисията държи на основните понятия.Успех на изпита!Ако се сетиш нещо и искаш да ме питаш-anita_4981@abv.bg
anita_81
Младши потребител

Re: Изпит за юридическа правоспособност

Мнениеот iliboro » 07 Апр 2010, 23:49

Благодаря за изчерпателния отговор.Много хубаво че ти дават време да пишеш и да систематизираш-на мен ми бяха казали че не може преди да седнеш да говориш да пишеш но явно не е така.
Успех на всички
iliboro
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити