- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изпит за юридическа правоспособност
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Изпит за юридическа правоспособност
Здравейте!Моля,тези които са се явили скоро да кажете как преминава изпита.Ще се явявам през април и ме интересува как протича - задават ли много въпроси,заяждят ли се, има ли скъсани.Благодаря предварително
- iliboro
- Нов потребител
Re: Изпит за юридическа правоспособност
Здравей,колега!Мога да ти кажа,че изпита протича много добре и въобще не се притеснявай!Аз бях на изпит януари месец и почти всички получихме удостоверение, казвам "почти всички",защото чух,че имало и 1-2-ма скъсани.
Изпита протича така:влизаш в стаята с лична карта,теглиш си един въпрос,сядаш пишеш и отиваш да говориш.Нямаш нужда от конспект,защото на самото картонче пише цялото наименование на въпроса,но не е проблем,ако внесеш конспект.Като цяло са настроени положително,не се заяждат и почти не задават въпроси,но ако започнеш да заекваш,млъкваш, ти задават насочващи въпроси.Комисията държи на основните понятия.Успех на изпита!Ако се сетиш нещо и искаш да ме питаш-anita_4981@abv.bg
Изпита протича така:влизаш в стаята с лична карта,теглиш си един въпрос,сядаш пишеш и отиваш да говориш.Нямаш нужда от конспект,защото на самото картонче пише цялото наименование на въпроса,но не е проблем,ако внесеш конспект.Като цяло са настроени положително,не се заяждат и почти не задават въпроси,но ако започнеш да заекваш,млъкваш, ти задават насочващи въпроси.Комисията държи на основните понятия.Успех на изпита!Ако се сетиш нещо и искаш да ме питаш-anita_4981@abv.bg
- anita_81
- Младши потребител
Re: Изпит за юридическа правоспособност
Благодаря за изчерпателния отговор.Много хубаво че ти дават време да пишеш и да систематизираш-на мен ми бяха казали че не може преди да седнеш да говориш да пишеш но явно не е така.
Успех на всички
Успех на всички
- iliboro
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|