начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

какво мога да направя в тази ситуация?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

какво мога да направя в тази ситуация?

Мнениеот vasiags » 31 Яну 2010, 00:27

Здравейте, моля да ми дадете съвет за следният проблем:
Имам дете на 2 годинки с чийто баща живеем на семейни начала.
Той е от друг град и често води детето на гости при неговите роднини. За което принципно аз нямам нищо против! Много често аз не мога да отида с тях по простата причина, че съм на работа.
Единственото нещо за което не съм съгласна е, че когато е при тях на гости режима на детето се нарушава изцяло! Като пример мога да дам това, че го слагат да си ляга към 12-1 часа през ноща, то е будно докато всички са будни, не спи на обяд и разни неща в този порядък.
Неколкократно съм предупреждавала баща и да промени това, но.....не се получава.
Искам да попитам мога ли да забраня тези пътувания , имам ли право на това оглед комфорта на детето и спазването на що-годе нормален режим?
Защото последният път му споменах, че не съм съгласна да я взима ако ще стои по нощите, но той отново я взе и я заведе отново там и всичко казано от мене имаше такъв ефект, че когато звъннах да попитам в 11 часа дали е легнала - телефона от отсрещната странами беше затворен .
vasiags
Нов потребител

Re: какво мога да направя в тази ситуация?

Мнениеот Гост. » 31 Яну 2010, 16:52

vasiags написа:Здравейте, моля да ми дадете съвет за следният проблем:
Имам дете на 2 годинки с чийто баща живеем на семейни начала.
Той е от друг град и често води детето на гости при неговите роднини. За което принципно аз нямам нищо против! Много често аз не мога да отида с тях по простата причина, че съм на работа.
Единственото нещо за което не съм съгласна е, че когато е при тях на гости режима на детето се нарушава изцяло! Като пример мога да дам това, че го слагат да си ляга към 12-1 часа през ноща, то е будно докато всички са будни, не спи на обяд и разни неща в този порядък.
Неколкократно съм предупреждавала баща и да промени това, но.....не се получава.
Искам да попитам мога ли да забраня тези пътувания , имам ли право на това оглед комфорта на детето и спазването на що-годе нормален режим?
Защото последният път му споменах, че не съм съгласна да я взима ако ще стои по нощите, но той отново я взе и я заведе отново там и всичко казано от мене имаше такъв ефект, че когато звъннах да попитам в 11 часа дали е легнала - телефона от отсрещната странами беше затворен .

Докато все още живеете с бащата на детето- не сте за тук.

Хората, някак странно, забравиха да общуват.
Няма по-лесен начин за разрешаване на определен конфликт от простичкият разговор. И защото, ние хората, не сме съвършени и чужди мисли не можем да четем- ГОВОРЕТЕ!
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси