начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Припознаване на дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Припознаване на дете

Мнениеот rumiveleva » 24 Яну 2010, 12:03

Здравейте,
Разведена съм от Юни 2009г.,бракът беше сключен и разтрогнат в Хрватска. В момента съм бременна в 5 месец и живея на семейни начела. Интересува ме дали това, че бракът е разтрогнат преди по-малко от година би попречило за припознаването на детето от бащата.
Молбата ми е, ако има някой запознат с процедурата да сподели какво, кога и къде трябва да бъде направено преди да се роди детето
rumiveleva
Нов потребител

Re: Припознаване на дете

Мнениеот Melly » 24 Яну 2010, 13:16

rumiveleva написа:Здравейте,
Разведена съм от Юни 2009г.,бракът беше сключен и разтрогнат в Хрватска. В момента съм бременна в 5 месец и живея на семейни начела. Интересува ме дали това, че бракът е разтрогнат преди по-малко от година би попречило за припознаването на детето от бащата.
Молбата ми е, ако има някой запознат с процедурата да сподели какво, кога и къде трябва да бъде направено преди да се роди детето

Предлагам Ви приятно четиво:
http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135637484

В случай че имате допълнителни въпроси, обърнете се към адвокат.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Re: Припознаване на дете

Мнениеот fuckenpass » 25 Яну 2010, 05:59

viewtopic.php?f=6&t=40074

Погледнете и тук.
Успех!
fuckenpass
Младши потребител