начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Пропуснах датата за изпита за придобиване на юрид.правоспосп

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Пропуснах датата за изпита за придобиване на юрид.правоспосп

Мнениеот kiara. » 15 Яну 2010, 01:42

Колеги имам един проблем... :oops: пропуснах си датата за изпита за придобиване на юридическа правоспособност,който трябваше да е вчера. Сега какво мога да направя? Мога ли да си подам документите за февруари и дали ще ме допуснат? Моля Ви за отговор наистина ми е важно!
kiara.
Младши потребител

Re: Спешно...

Мнениеот ivan_lawyer » 15 Яну 2010, 02:00

Може би, така е трябвало - мене колко са ме късали на изпити - това калява енергията на студента и го нахъсва.

По-сложно е прилагането на правоспособността, отколкото придобиването.

Всичко зависи от секретаря на министерството на правосъдието - надявам се да Ви допуснат.
ivan_lawyer
Старши потребител

Re: Спешно...

Мнениеот desa » 15 Яну 2010, 10:53

Можеш да подадеш документи за изпита през следващия месец( за дати 11 и 12 февруари), в срок до 26 януари. Подава се само заявлението за придобиване на юридическа правоспособност, може и по пощата( поне така ми отговориха на въпрос какво правя , ако пропусна датата за изпита). За справка: http://www.justice.government.bg/new/Pages/Services/Default.aspx?evntid=6XNevp0rxIw%3d
desa
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити