начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

самотна маика

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

самотна маика

Мнениеот litalneni » 10 Яну 2010, 12:59

здравеите незнам кам кои да се обърна ,положението е следното аз съм самотна маика с две деца в момента съм в маиченство ,мъжа ми е арестуван ,към коя институция да се обърна за помощ в тази скапана държава отностно накаква социална помощ.
litalneni
Младши потребител

Re: самотна маика

Мнениеот galina4 » 10 Яну 2010, 16:29

Ако можеш намери ме в скайп san4ita88,иначе трябва да ти даде служебна бележка от затвора и с нея и всички останали документи трябва да си подадеш молба в социални грижи,като има вариант да си изпуснала срока за социалните помощи.
galina4
Нов потребител

Мнениеот krasiitodorov » 11 Яну 2010, 11:59

litalneni написа:здравеите незнам кам кои да се обърна ,положението е следното аз съм самотна маика с две деца в момента съм в маиченство ,мъжа ми е арестуван ,към коя институция да се обърна за помощ в тази скапана държава отностно накаква социална помощ.

Не си самотна майка ! Децата си имат баща. А няма защо ние , чрез социални помвощи , да поемаме издръжката на вашите деца !Нямаш и право на такива претенции. Съди го за издръжка и ако работи - ще ти превеждат парите !
krasiitodorov
Нов потребител

Мнениеот usra_ovcova » 11 Яну 2010, 12:04

Като прочетете предишни теми по въпроса "самотна майка" ще си отговориш на въпроса.
За затвора трябва да споменавате предпазливо. Защото мнения от сорта "като крадна и ядохте краденото не рева,а сега помощ от държавата,сиреч от всички"...
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот svettoslav » 12 Яну 2010, 22:40

Аз съм самотен баща.Жена ми е в затвора,но съм финансово горе-долу добре.Вързвам двата коня.Ако наистина имате проблем,може ли да Ви пратя съобщение да се срешнем евентуално някъде да се видим?Работя лятото като готвач на Златни пясъци и спестявам някой лев за да мога да преживявам през зимата.Ако искате с децата може да се преместите при мен във Варна,може да спите на земята,няма никакъв пурблем.
Вероятно мъжа Ви ще остане доста в ареста,а за децата трябва някой да се грижи все пак.Аз съм грижовен баща.Ще уредим нещата,моят адвокот е най -добрия по семейни въпроси,може да уредив нещата за развода ако искате.Наех една френска адвокатка да оправдае жена ми,но тя ни излъга и избяга с парите,а жена ми ще лежи 20 години в затвора в тая скапана даржава.
Да ви пратя ли лично съобщение?
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот katerinakuch » 13 Яну 2010, 13:35

Крайно време е да се спре да се злоупотребява с понятието "самотна майка".
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот portokal » 13 Яну 2010, 13:40

svettoslav написа:Аз съм самотен баща.Жена ми е в затвора,но съм финансово горе-долу добре.Вързвам двата коня.Ако наистина имате проблем,може ли да Ви пратя съобщение да се срешнем евентуално някъде да се видим?Работя лятото като готвач на Златни пясъци и спестявам някой лев за да мога да преживявам през зимата.Ако искате с децата може да се преместите при мен във Варна,може да спите на земята,няма никакъв пурблем.
Вероятно мъжа Ви ще остане доста в ареста,а за децата трябва някой да се грижи все пак.Аз съм грижовен баща.Ще уредим нещата,моят адвокот е най -добрия по семейни въпроси,може да уредив нещата за развода ако искате.Наех една френска адвокатка да оправдае жена ми,но тя ни излъга и избяга с парите,а жена ми ще лежи 20 години в затвора в тая скапана даржава.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот katerinakuch » 13 Яну 2010, 13:41

svettoslav написа:Аз съм самотен баща.Жена ми е в затвора,но съм финансово горе-долу добре.Вързвам двата коня.Ако наистина имате проблем,може ли да Ви пратя съобщение да се срешнем евентуално някъде да се видим?Работя лятото като готвач на Златни пясъци и спестявам някой лев за да мога да преживявам през зимата.Ако искате с децата може да се преместите при мен във Варна,може да спите на земята,няма никакъв пурблем.

И това е начин за справяне с положението. :) Така хора със сходни проблеми могат да си бъдат полезни един на друг и да полагат взаимни грижи за децата си. А пък, ако се харесат, могат да си създадат и едно общо дете.
Наистина, когато губим, не знаем какво печелим. :)
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 13 Яну 2010, 14:15

Децата са най-малкия проблем.Но случая наистина е свързан с две житейски трагедии.Моята и на тази бедна жена.Аз напълно я разбирам,тъй като моята жена също като нейния мъж стана жертва на правосъдието в България.Тя изобщо не се занимаваше с престъпна дейност,нито с проституция,нито с ливански примки,нито с фалшива валута.Чиста е куту момина сълдзъ
А пък нейната майка,тя е една вещица..Всичките пари ни отмъкна,дето жена ми ги беше спестила.Но аз въпреки това ще се завъртя покрай нея,да видя нещо да взема поне за децата,без майка останаха,пък и без това на три водки не ги различавам особено двете,малко си приличат в амфаз..
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот portokal » 13 Яну 2010, 14:17

...пък и без това на три водки не ги различавам особено двете...

Това тъщата и жената или двете деца? ;-)

- Жената вика, че не съм се грижел за децата.
- А те колко са?
- Седем или осем.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 13 Яну 2010, 14:24

portokal написа:
.
Това тъщата и жената или двете деца? ;-)

Тъщата и жената,но ако трябва да си кажа чесно и децата не са мойте,на Иван са. :|
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 13 Яну 2010, 14:27

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: спамери такива!!!

ето и моята лична драма:

аз съм САМОТНО ДЕТЕ :lol: ! на 74 години съм :lol: ! не познавам мама и тати, щото от ранно детство са по затворите по чужбина! гордо съм /щото съм дете :lol: /, че родителите ми от ранната ми вързаст "живеят" в чужбина, макар и зад решетки. Имам 8 братя и 6 сестри..ама и тях не познавам. Търся някой да ме осинови, но непълно осиновяване :D ...щото и родата ми си е важна, може пък, нЕкой ден да се видим, та да не решат, че съм ги предалО.

иначе, от кабели разбирам, от медни казани, от коли и т.н.
ако някой иска повече инфо-да пита... :lol: :lol: :lol:

а, да...и обичам шопската салата!!! :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 13 Яну 2010, 14:41

Мъж кротко си седи в бара,когато някой вика :
-Всички адвокати са гадняри!
Мъжът скача на крака и заявява :
-Възразявам !!!
-Вие адвокат ли сте?
-Не,гадняр!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот litalneni » 13 Яну 2010, 16:22

qvno tova e samo za bazici forym
litalneni
Младши потребител

Мнениеот katerinakuch » 13 Яну 2010, 16:31

litalneni написа:qvno tova e samo za bazici forym

Не. Не е. Тук всички говорят сериозно. Особено пък Svettoslav като реалист и доколкото зависи от него, Ви е предложил по-горе един наистина приемлив вариант за преодоляване на самотата и житейските проблеми - на Вас и на децата. На двама партньори винаги им е по-лесно в живота, отколкото на сам човек и то с деца.
Освен това, мислете и за държавата все пак. Финансовите и възможности да подпомага, не са неизчерпаеми.
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот naomi79 » 16 Яну 2010, 19:36

az sa6to sam samotna maika s edno dete,pitala sam socialnite,kazaha mi 4e ni6to ne moga da polu4a,4udq se kak ciganite postoqnno sa tam i vse ne6to polu4avat pove4e ot nas,pitam az v koq darjava jiveem,tuk balgarite nqmat pravo na pomo6ti samo .............,bqh v 4ujbina tam ako deteto ti e u4enik polu4ava6 pomo6t nqma zna4enie koi si i dali si samotna maika
naomi79
Нов потребител

Назад към Семейни казуси