начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Моля за бърз oтговор;Нямам спокойствие За Дъщеря си

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за бърз oтговор;Нямам спокойствие За Дъщеря си

Мнениеот barbados » 31 Дек 2009, 01:32

Здравейте;чакам първото засъдание след 2месеца за родителска права на дъщеря ми която без моето съгласие се гледе от баба си по майчина линя.Майка й от 6г.е в Испания.Борба с бабата вече имам 2г.но без резултат.Детето ми е на 11г.вече толкова е настроена срещу мен че не иска и да ме види;Въпросът ми е,как ще спечела делото ако то ще говори лоши неща за мен пред соцалните и съдията.Майката не иска да се върне в БГ.Hо иска детето да бъде с бабата и тя да дойде да го види когато пожелае.а ако съдята пита детето съм сигурен че иска при мама в Испания;а в най-лоше ако питат баба или татко какво ще стане ако детето избира бабата.приготвили ca детето за всичко.от един месеца нямам контакт с дъщеря си.Забранили ca я да говори с мен.Нямам спокойствие и нощем не спя вече от претеснение. Това човешко ли е празниците вече свършват а аз съм семичек в дома и нямам възможност да се видя с детето си.Моля за бърз oтговор!Hие Нямамe брak.
barbados
Нов потребител

Re: Моля за бърз oтговор;Нямам спокойствие За Дъщеря си

Мнениеот Гост. » 31 Дек 2009, 01:38

Е, какво от това, че нямате брак?!? Адвокат нали си имате.
Това с детето- ако е манипулирано, колегата знае как да се справи с твърденията му. :wink:

Весел празник и успех в борбата.

п.п. две години се борите с бабата - не е ли малко множко, м? Нещо не е така...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот barbados » 31 Дек 2009, 02:15

Mepcи,
най-лошo е,ако я питат баба или татко какво ще стане ако детето избира бабата?
barbados
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 31 Дек 2009, 13:42

Никой не може да ви даде категоричен отговор- само съдебния състав, при това вече късно, в постановеното СР. ( мога да изкажа предположение, но не познавам останалите факти по делото и ще е повече от несериозно за толкова деликатен въпрос да правя свободни съчинения).
Имам представа, каква е практиката ( при живи родители, децата не се отглеждат от възходящи по права от втора степен), но не знам и какъв съдия имате по делото, а мнението на детето ще натежи на везните ( не, че не може да се компрометира).

Ако имате адвокат- доверете му се, ако нямате- ангажирайте си. Той ще ви води за ръка през цялото време на съдебното производство.
И се молете да има сърце и воля да не се отказва от борбата.

п.п. 6 г. сън, дълбок и непробуден.... не работи във ваша полза.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот voltron » 31 Дек 2009, 14:59

Тая баба ако вземе че падне по стълбите какво ще стане?
Пенсиите са много коварни в днешно време
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот Melly » 31 Дек 2009, 17:44

Стига терзания, стига питанки, а погледнете на живота празнично!

Весело посрещане на Новата 2010! :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Семейни казуси