начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Съдът срещу всички...

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Съдът срещу всички...

Мнениеот fuckenpass » 22 Дек 2009, 00:15

miriam написа::D :D :D
драматизмът нахлува винаги когато не се покрива теорията в главите на хората с тротоарната практика;???? какво ли всъщност имахте впредвид :!: :?: :!:
и да Ви кажа сте объркали дозите -трябваше да спите с по един мъж и да имате двама адвокати , а не обратното! Именно точно това и се случи! Лягах си да спя до един години наред, до онзи гнусен момент...и седмици след който правих любов с другия мъж...(не,че това Ви влиза в работата). От половин година обикалям по адвокати. Трябва да споделя обаче, че 2 еднакви мнения не чух... а и 2 еднакви хонорара също нямаше (При цялото ми уважение към гилдията)
Все пак нищо не се е случило, адвокатът ще оправи целата работа , той оправя дори неточния секс , ненавременното напиване и дори главоболие лекува!
Адвокатът е патерицата за глухия и очилата за паркинсоника, апаратчето за кръвно на голите охлюви и петнистия тиф на бубонната чума.
Пиша ви с грижа и обич.
Напомняте ми за една фъца (какво означава тази дума :?: ), дето тука квича 8 месеца за баща си , апартамента и кофти банката, дето искаше ги ограби с апартамента поради неплатени вноски по ипотеката. И за бея също някак, обаче айде стига стивън кинг :mrgreen:
Аз честно казано достатъчно се самообвинявам, единствено имах нужда от съвет от хора с практика. Благодаря Ви все пак за грижата и обичта :mrgreen: И ме извинете, ако съм Ви на"квича"ла очите... :lol:
fuckenpass
Младши потребител

Мнениеот miriam » 22 Дек 2009, 00:21

ААААААА ,видите ли? Вече от вас струи усмивка и позитивизъм , научихте две нови думички и направо си станахме в диалог :D И то безплатен за вас и безсмислен за нас , но нищо. Пари ли искат , тее мръсници?!
Какво сега , изработихте ли си стратегия , или да.... помагаме :mrgreen: :mrgreen:
miriam
Потребител

Мнениеот fuckenpass » 22 Дек 2009, 00:52

:lol: :lol: Абе то пари дал Господ само да има кой да ги вземе, ама стратегията куца... :lol: :lol:
fuckenpass
Младши потребител

Мнениеот imhotep » 23 Дек 2009, 12:51

miriam:
и да Ви кажа сте объркали дозите -трябваше да спите с по един мъж и да имате двама адвокати , а не обратното!

От цялата история се вижда, че СК е недомислен а не живота на fuckenpass !!! Докато произхода не стане приоритет, ще си текат декларативни актове за припознаване и ще съществува анархия.

А за miriam може би, е добре да дадете един наръчник за поведение какво трябва и какво не трябва, да го публикувате като неразделна част от семейният кодекс, за да може да е още по-юридически обосновано.

miriam, дали понятието личен живот и Конституция Ви говори нещо ?
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Мнениеот Гост. » 23 Дек 2009, 15:51

:roll: Жрецо :o ... празници са! 8)
Може и да поназнайваме нещо за личния живот, а може и да сме чувАли за върховния закон. И?
Ти развяваш ли факти от личният си живот из нета ?!? М?
Някой си "цакал" сам интереса, оповестил публично тези факти, пък после - наръчници да се пишат.

Разбирам гневът ти, по повод припознаването ( помня темата ти), породен от несъвършенства законодателни, но това не е повод да се дребнее тук.
Усмихни се! :D Животът е не само лошав - http://www.youtube.com/watch?v=i8wILgjs ... re=related

п.п. Глаголът "трябва" е неподходящ..
Гост.
Старши потребител

Мнениеот imhotep » 23 Дек 2009, 16:19

Ех Поли, :(

Може и да поназнайваме нещо за личния живот, а може и да сме чувАли за върховния закон. И?

просто не си добавила "кВо ти пука ? Иначе "празници са !" го има.

Разбирам гневът ти, породен от несъвършенства законодателни, но това не е повод да се дребнее тук.

Е отивам да си Едрея, на масата до елхата !

Весели празници на всички ! А ето и поздрав от мен :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=dDmhThqxDw0
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Мнениеот fuckenpass » 26 Дек 2009, 11:27

Благодаря на всички, които ме упрекнаха, и които ме защитиха, и които с идеи се опитаха да ми помогнат. И на всички онези, които отделиха лично време с чужди проблеми... Споделяйки или не факти от личния живот в крайна сметка установявам, че всичко останало, но не и интересите на детето защитават законите ни... Когато човек е отчаян се хваща за всяка сламчица...Явно всичко е конструирано допълнително да усложнява живота на онези, които сами са си го оплели достатъчно..., а и последният адвокат, с които разговарях е имал право- цялото дело от самото начало е подведено в грешна посока...
Извинете ме още веднъж!!! Потърсих логично разрешение от страничен наблюдател, защото когато човек е "потънал" доста често сам не може да си даде сметка къде греши...
На всички пожелавам от все сърце хубави и топли семейни празници, изпълнени с красотата на природата на нашата страна, горещината на огъня в камината и опияняващият чар на любовта в сърцата ни.
Животът е неспирна борба. Само напред и нагоре!
Щастливи празници!!!
Благодаря
fuckenpass
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси