начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Moже ли да се развали покупко -продажба

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Moже ли да се развали покупко -продажба

Мнениеот mimom1960 » 28 Ное 2009, 01:36

Здравейте ! Имам един въпорос: Майка ми продаде нейното си жилище на сестра ми. Чрез покупко-продажба.Разбрах го ,след като беше продадено.Имам ли някави права да търся нещо? БЛАГОДАРЯ !
mimom1960
Нов потребител

Re: Moже ли да се развали покупко -продажба

Мнениеот inspectora » 28 Ное 2009, 08:50

А Вие ако си продадете Вашето жилище на някой, аз имам ли право да търся нещо? :D ... отговорът на този въпрос ще Ви да де отговор и на Вашия ;) - абсолютно еднакви са хипотезите ;) - кой е оставил тази жестока заблуда у хората, че като имат някаква роднинска връзка с някой /пълнолетен/, то имат права и над имуществата му ...
inspectora
Активен потребител

Назад към Семейни казуси