начало

Министърът на правосъдието пред събранието на САК: За решаването на проблема с разноските битката е най-вече с популизма Министърът на правосъдието пред събранието на САК: За решаването на проблема с разноските битката е най-вече с популизма

ако дете не желае да ходи при родния си баща след развод???

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ако дете не желае да ходи при родния си баща след развод???

Мнениеот Magnolia » 14 Юни 2009, 11:18

Всеки иска да получи съвет, но такъв какъвто му харесва. Ако не му харесва, ние сме виновни.
От ужасно несвързаното писание стигнах до извода, че питащата сама е прецакала нещата със споразумение. От тук нататък е отчаяна от създалото се положение и се лута и пита, но без да дочака отговор.
Magnolia
Потребител

Мнениеот jacky » 14 Юни 2009, 22:42

да,така е,но адвоката ми ме посъветва така. аз не исках, но обединиха 2 дела в 1-делбеното и режима.толкова пари дадох за дела и пак не в моя полза,но подписах защото още щях да дам за делби и разправии. сега точно това мисля да оспорвам. благодаря ви много за съвета.
jacky
Младши потребител

Мнениеот donna » 14 Юни 2009, 22:49

Споразумението относно имотите ли ще оспорвате??????
donna
Старши потребител

Мнениеот Magnolia » 15 Юни 2009, 00:15

Не знам какво ще оспорвате, ако ви е платена цената, която е фикксирана в споразумението няма какво да се оспорва.
Но можете да започнете ново дело за промяна на режима на контакти, като се подготвите добре.

А можете да се обадите на бившия и да започнете някакъв диалог. Можете и двамата да се подложите на медиация. Много неща, можете, само недейте се оставя на емоциите да ви тръшнат.
Magnolia
Потребител

Мнениеот jacky » 15 Юни 2009, 19:29

не относно имотите, а относно режима на контакти. него ще оспорвам,за да върна предишния режим поне-2 дена в месеца. не искам детето да се върне разстроено, отоново плачейки и настроено срещу нас.
jacky
Младши потребител

Мнениеот imhotep » 15 Юни 2009, 22:45

Ще мине време, нито малко, нито много, и всички тези глупави постъпки ще бъдат забравени. За да се превърне едно дете в личност е важна средата и социалните контакти. Вие се погрижете за вашите контакти и за вашата роля като майка, другото ще си дойде само. Това че едно дете се е разплакало не е повод за паника. Така то получава житейски опит. Дайте му тази възможност.
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Мнениеот law_and_order » 19 Юни 2009, 17:08

Принципно промяна в размера на издръжката може да се иска при настъпване на промяна в обстоятелствата. Тръгването на училище определено е такова обстоятелство - възникват разходи за учебници, помагала, дори дрехи, транспорт и т.н. Засега максималния резмер на издъжката 80 лв., както е отбелязала колежка по-горе и е възможно съдът да Ви присъди такава издръжка.
Може да заведето дело за промяна на режима на лични отношения. В тези дела обикновено се използват свидетели, така че това е добре а Вас.
law_and_order
Младши потребител

Мнениеот jacky » 20 Юни 2009, 12:15

благодаря Ви много! точно това мисля да направя и такова мнение очаквах.
jacky
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси