начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Дългове на починал

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Дългове на починал

Мнениеот raki4o » 25 Фев 2009, 22:07

Здравейте, надявам се някой да ми помогне със съвет по моя проблем. Дядо ми почина преди година, бащата на майка ми. Той живешеш почти 40 години с втора съпруга, с която нямат брак. Седмица преди да почине дядо ми, беше на легло и тя е завела нотариус и е направила едно пълномощно на нея си за да си прехвърли къщата и едно на един друг човек за да му продадат нивата и този втория им е броил пари за нивата, но срещу пълномощно, което е било подписано от дядо ми "на легло" пред нотариус. Само че дядо почива и нотариуса прибира пълномощното и оня остава без нива а с дадени пари. Паричките е ясно кой ги е взел - втората съпруга. Нивата майка ми и вуйчо ми по наследство си я поделиха. Оня дето "изгоря" с паричките писа жалба до полицията срещу втората жена, неуспешно. След това заведе дело срещу оная, дето прибра паричките, и понеже е видял че и от там нищо, сега е подал иск срещу майка ми и вуйчо ми. Сега чакаме исковата молба и призовките. Въпро са ми е имаме ли някакъв шанс, или ще трябва да му върнем тъпите пари, които не сме взели.
raki4o
Нов потребител

Re: Дългове на починал

Мнениеот REVOLUTION » 25 Фев 2009, 22:16

Имате голям шанс , но задължително се консултирайте с адвокат , който да ви защити.Иначе при самодейност , от голям ,шанса става доста малчък!

Успех!
REVOLUTION
Активен потребител

Назад към Семейни казуси