начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

за фишовете за заплата

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

за фишовете за заплата

Мнениеот sotirov12j » 28 Окт 2008, 00:43

Здравейте!
Имам проблем с вече бившите си работодатели и се чувствам много прецакан :no4: Дължат ми около 300лв. от комисионна,която обаче не е записана никъде в трудовия ми договор и сега не искат да ми я платят.Има и много други обстоятелства,с които едва ли е добра идея да ви занимавам излишно.Просто искам да попитам дали мога да претендирам,че не съм си получавал заплатата до сега,не съм се разписвал на абсолютно никакви документи-нито фишове,нито каквото и да било.
Имам ли някакъв шанс да спечеля подобно дело?
Благодаря предварително!
бъдете добри
sotirov12j
Нов потребител

Re: за фишовете за заплата

Мнениеот rts » 29 Окт 2008, 13:58

Не мога да повярвам, че някой Ви е плащал на четири очи без да иска документ, за това, което е платил. Да не би да сте си получавали заплатата по банков път ?
А иначе, извън правото - доколкото разбрах от обясненията Ви, се опитвате да си получите комисионната, че и нещо отгоре, като твърдите, че не са Ви плащали заплатата, нещо, което не е истина - искате справедливост чрез използване на лъжа ... Как да стане ?
rts
Активен потребител

Назад към Трудово право