начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

РАБОТОДАТЕЛЯТ МИ ИСКА ДА ПОДАМ МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ САМО ЧЕ ..

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

РАБОТОДАТЕЛЯТ МИ ИСКА ДА ПОДАМ МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ САМО ЧЕ ..

Мнениеот MARETO8309 » 20 Авг 2008, 19:36

ЗДРАВЕИТЕ :!: дали бихте ми помогнали БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :!: ситуацията е следната на постоянен трудов договор сьм но сега сьм по майчинство детето ще стане на 2 години на 29 10 08 обадих им се по друг повод на 19 08 08 а от там ми казаха че като отида сега направо ще им подпиша молба за напускане с предна дата на вьпроса "защо" ми казаха че фирмата няма деиност в момента и била на "трупчета" обаче аз искам да ползвам и третата неплатена година за да ми тече стаж и осигуровки/не знам дали се внасят от фирмата или от мен/а и след отпускът по майчинство трябва да имам отпуск за тези години който ми се полага а и искам после да се регистрирам в бюрото по труда та вьпросьт ми е мога ли да не им подпиша заповедта и какво могат и не могат да ми направят :roll: просто идея си нямам какви са ми правата но от фирмата по този начин много ще ми обьркат плановете :oops: НАДЯВАМ СЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ :!:
MARETO8309
Нов потребител

Мнениеот sarbijanac » 20 Авг 2008, 20:09

С две приказки - НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ !

И не им подписвайте каквото и да било.

----------------------------------------------------------

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот tonitta_bg » 20 Авг 2008, 23:15

И да допълня, че вече няма "трета неплатена година", а:
Чл. 167а КТ "....всеки от родителите (осиновителите), ако работят по трудово правоотношение и детето не е настанено в заведение на пълна държавна издръжка, при поискване има право да ползва неплатен отпуск в размер 6 месеца за отглеждане на дете до навършване на 8-годишна възраст".
tonitta_bg
Младши потребител

Назад към Трудово право