начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

проблем

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

проблем

Мнениеот bisistaneva » 28 Юли 2008, 20:53

Живях с мъж 4 години,а имахме общо 7 годишна връзка.
Живеехме в моя дом.По касно купихме една стара порутена сзграда в моето родно село.Тъй като той я купи с негови пари я писахме на негово име.До тук добре.Започнаха великите ремонти.Пари няма взимах ме от моите родители аз теглих два заема тъйкато работех и ми беше лесно.Така правихме стриихме и накрая, аз нямам нищо.Разделихме се по вазможно най грубият начин но за мен.Сега на мен ми останаха заемите а на него имотите.Оказа се че целият ми труд и пари са по дяволите.Тежко ми е най вече за заема.Той е писан там като съдлъжник но банката гони само мен.Моля за съвет
Другото, което е че фирмата правихме на двамата.Но в последстви се оказа че 99 процента са за него и 1 за мен.Цялото оборудване не е вкарано в инвентара пък и да е вкарано процентите са негови
Бях сляпа затънала в работа а сега ми е мъчно.
не мога да повярвам за всичките лъжи и най вече трудно да му плашам услугата просто казано.
Ако може ме посъветвайте как да постъпя
bisistaneva
Нов потребител

Мнениеот REVOLUTION » 28 Юли 2008, 21:09

Госпожо не увесвайте нос.Не всичко е загубено.Спешно отидете на консултация с адвокат.Тук няма да можем да Ви помогнем.Може да не успеете да си върнете всичко , но поне ще минимализирате загубите!

Успех! :D
REVOLUTION
Активен потребител

Re: проблем

Мнениеот donna » 29 Юли 2008, 11:15

Я сега кажете ,кога са теглени заемите/година/ , имате право на иск за тия пари похарчени по НЕГОВАТА къща .
donna
Старши потребител

Мнениеот bisistaneva » 29 Юли 2008, 12:08

donna написа:Я сега кажете ,кога са теглени заемите/година/ , имате право на иск за тия пари похарчени по НЕГОВАТА къща .

Първият теглих 2004 година втория 2007 януари.заема е за нежилищен имот .Голям комплекс магазини ресторант барче и апатрамент.Това е на село но доста пари дръпна а колко труд бога ми.Отначало работех но след това една година само там бях.Живеех работих без почивка.Сега ми е мачно за това което загубих защото ми коства тварде много
bisistaneva
Нов потребител

Мнениеот cyclone66 » 30 Юли 2008, 16:16

donna написа:Я сега кажете ,кога са теглени заемите/година/ , имате право на иск за тия пари похарчени по НЕГОВАТА къща .

Защо бе ? Тя му ги е подарила пред свидеткели !... В знак на любов !! :wink: :D :D :D :D :D :D :D
Залудо стой - залудо не работи !
cyclone66
Нов потребител

Мнениеот bisistaneva » 30 Юли 2008, 22:30

cyclone66 написа:

Защо бе ? Тя му ги е подарила пред свидеткели !... В знак на любов !! :wink: :D :D :D :D :D :D :D

Да фактически така стана.Но има нещо друго не това беше идеята.
Може и да сам за подигравка .Тук обаче поисках помощ не такова отношение.Много несериозно.Благодаря
bisistaneva
Нов потребител

Назад към Семейни казуси