начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

BG паспорт за дете и с друго гражданство при пътуванe?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

BG паспорт за дете и с друго гражданство при пътуванe?

Мнениеот kikita » 08 Юли 2008, 12:30

Zhiveem vuv Francia i deteto mi e s frensko grajdanstvo. Ima i bulgarsko EGN. Iskam da razbera kakva e zakonovata uredba - znam, che po princip deteto bi triabvalo da ima i bulgarski pasport, no specialno za putuvaneto ot Francia do Bulgaria ne e li dostatuchen samo frenskia mu pasport?
Blagodaria predvaritelno na vsichki, koito shte se otzovat

Живеем във Франция и детето ми е с френско гражданство. Има и българско ЕГН. Искам да разбера каква е законовата уредба - знам, че по принцип детето би трябвало да има и български паспорт, но специално за пътуването от Франция до България не е ли достатъчен само френския му паспорт?
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват

мод
Поли
Уважаема г-жо/г-не, препоръчвам написаното в тази тема http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=31099
:idea:
kikita
Нов потребител

Мнениеот kikita » 09 Юли 2008, 12:07

Само затова че живея в чужбина ли така ми се накарахте? Съжалявам че не успях да кирилизирам постинга, и се извинявам, но така да ме нападате за един въпрос?
Не искам кой знае каква правна консултация и сигурно информацията която търся я има съвсем официално някъде, просто не мога да я намеря.

Още веднъж се извинявам ако с нещо съм нарушила правилата на форума - доколкото разбирам, не е това мястото където ще получа информация.
kikita
Нов потребител

Назад към Семейни казуси