начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Заинтересована страна..

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заинтересована страна..

Мнениеот izymena » 26 Мар 2008, 11:46

..може ли да е бивша съпруга?
Става въпрос за имот с нередности,който евентуално детето може да получи някога.
И още един въпрос,ако плати някой данъците на забравен имот,а те ще са много като пари,заинтересованият,може ли автоматично да стане собственик/ако данъците са повече от цената на имота,по данъчна оценка/?Общината не е оведомила никого за неплатени данъци.
Изображение
Успехът е подготовката преди да видиш възможността!
izymena
Потребител

Мнениеот barri » 26 Мар 2008, 11:51

Вие знаете ли какво ще получите като платите данъците в общината?? Една бележцица 1,5 на 1,5 сантиметра....и с нея смятате да претендирате за собственост? :) Вижте, всеки може да плати данъците на когото си поиска, въпроса е че в общината като кажете партидата на имота...си излиза името на собственика, който е декларирал имота.
barri
Потребител

Мнениеот izymena » 26 Мар 2008, 11:55

Знаеш ли колко беше трудно като си декларирах едно време жилището,тя някаква деловодителка тогава ми помагаше :wink: :lol:
Благодаря,че се включи по този въпрос,но се опасявам,че за да извадя скица на имота май ще трябва да платя ли тези данъци?
Изображение
izymena
Потребител

Re: Заинтересована страна..

Мнениеот georgi07 » 26 Мар 2008, 16:12

izymena написа:..може ли да е бивша съпруга?
Става въпрос за имот с нередности,който евентуално детето може да получи някога.

Заинтересована в какво производство?И какво означава имот с нередности?
georgi07
Потребител

Мнениеот rts » 26 Мар 2008, 17:17

Изумена, от предишните Ви въпроси става ясно, че имате СЕРИОЗНИ правни проблеми със съпруга си и имуществото му или имуществото, придобито по време на брака Ви. Най-искренно Ви съветвам да потърсите адвокатска помощ - разкажете на адвоката си за всичките си проблеми, както и това, което целите да постигнете. Само така имате шанс за успех.
rts
Активен потребител

Re: Заинтересована страна..

Мнениеот razli4na » 26 Мар 2008, 17:23

georgi07 написа:
izymena написа:..може ли да е бивша съпруга?

Заинтересована в какво производство?И какво означава имот с нередности?

izymena, да ти кажа, всички "бивши" са заинтересовани, ама в смисъла, който влагаш- интересува ги всичко, от което могат да се "оближат".
Виж, правният интерес е нещо друго. Сложничко ще е да го обяснявам, пък и съм на друга вълна. Искрено ти казвам, че ме забавляваш- точно от това имам нужда в момента.
razli4na
Активен потребител

Мнениеот izymena » 26 Мар 2008, 17:56

rts написа:Изумена, от предишните Ви въпроси става ясно, че имате СЕРИОЗНИ правни проблеми със съпруга си и имуществото му или имуществото, придобито по време на брака Ви. Най-искренно Ви съветвам да потърсите адвокатска помощ - разкажете на адвоката си за всичките си проблеми, както и това, което целите да постигнете. Само така имате шанс за успех.

Бивш :)
До колкото ми е известно няколко адвокати е сменил,но не съм запозната какво ги спира,паричките или незнанието,може да не са имали подобен казус,не мога да гадая. :roll:
Изображение
izymena
Потребител

Назад към Семейни казуси