начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

съвет за сделка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съвет за сделка

Мнениеот simenss45 » 19 Мар 2008, 19:57

Моля, за правен съвет!
Майка ми е получила чрез дарение от баба ми 10/12 ид.части от
къща,състояща се от два етажа и сутерен.След смъртта на майка ми аз наследих от майка си 5/12 идеални части от първия етаж и сутерена на къща,състояща се от два етажа и сутерен.Баща ми ме упълномощи за още 5/12 идеални части,с пълномощно за дарение от негово име за мен.Преди да извърша сделката адвокатът по оформянето й ми каза, че трябва да си извадя някакво удостоверение, че къщата не е еднофамилна,а се състои от два отделни етажа ,всеки с баня и тоалетна/къщата в действителност разполага на всеки етаж с баня и тоалетна.Трябва ли да си вадя такова удостоверение при условие че вече съществува нот.акт за извършване на дарение от баба ми на майка ми и съм извадила скица на имота и съм представила разрешително за строеж?
simenss45
Нов потребител

Назад към Семейни казуси