начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Искам да се разведа с една рускиня

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искам да се разведа с една рускиня

Мнениеот otmoto » 28 Дек 2007, 14:06

Моля, помогнете, искам да се разведа с една рускиня която не съм виждал от 4 години.Бракът е сключен в България.Не е регистриран в Русия.. Не съм е виждал от 4 години. За капак тя няма адресна регистрация в БГ дори и за един ден.
Въпросът е как да се разведа без да и съобщавам и търся, напълно без нейно знание.Бих пуснал обява в държавен весник, но нали няма адрес в БГ а не искам да е търся в Русия. :shock:
otmoto
Нов потребител

Мнениеот Karakochev » 28 Дек 2007, 15:42

Трябва да заведете дело за развод пред български съд.
Karakochev
Потребител

Мнениеот petrovkl » 28 Дек 2007, 16:09

Ами то затова е Държавния вестник-за съощения за хора без адреси.
petrovkl
Младши потребител

Re: Искам да се разведа с една рускиня

Мнениеот hr.stoyanoff » 07 Яну 2008, 14:42

otmoto написа:Моля, помогнете, искам да се разведа с една рускиня която не съм виждал от 4 години.

това ми звучи като намерих си нова и тази вече не я искам

пожелавам успех в начинанието :)
hr.stoyanoff
Младши потребител

Мнениеот neregistrirana » 07 Яну 2008, 16:50

Навремето в една езикова вестникарска рубрика четох критика към някакъв също вестникарски материал. Било написано, че еди-коя си известна манекенка била на еди-коя си проява заедно с "любимия си французин" еди-кой си. Според критиката не трябвало така да се пише, защото излизало, че това е любимият и измежду всички французи (като "любимата ми рокля"), а освен това тя може да си има и любим германец, любим белгиец или любим италианец.

Значи какво... една тука рускиня някак си се появи изневиделица - искам да се разведа с нея. 8)
neregistrirana
Потребител

Назад към Семейни казуси