начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

моля за съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля за съвет

Мнениеот marinm » 03 Дек 2007, 20:50

здравейте, надявам се тук да намеря отговор на това което ни мъчи цялото семейство.значи живея заедно с майка ми и баща ми в апартамент който е моя собственост. сестра ми не живее тук от около 2 месеца но постоянно сме стресирани в очакване на следващата и сметка. тя има проблеми с алкохола и въпреки усилията ни и ходенето по болници и т.н. не иска / не може / да се откаже. но проблема тука е друг. дължи пари на трите мобилни оператори както и на пощенска банка, звънят ни постоянно и си искат парите. от януари ще я дават на съд а това са още разходи. на нейно име е половината къща на майка ми - така е предписана от баба ми / майката на майка ми / искам да ми кажете как аз - ние можем да се защитим от нея. майка ми да си запази къщата, да не я вземе някоя банка. ами ако утре и отпуснат 20-30000 лв от някоя друга банка? адреса по л.к и е на адреса в който живеем. има ли опции да се предпазим и да не се притесняваме от нейните действия.
благодаря предварително!
marinm
Нов потребител

Назад към Семейни казуси