начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

ВКС -колко и как може да отлагаме

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ВКС -колко и как може да отлагаме

Мнениеот akhenaten » 14 Авг 2007, 09:06

Мислите ли че едно дело може да го бавя отлагам умишлено около две годни в ВКС
Понеже човека е домашен арест и му остава около две години и затова иска да му се отлага делото колкото се може повече за да му минат тези оставащи години .
Притеснява ми единствено това че делото е в ВКС незнам как ще реагират при болничен лист
Ако имате случай моля кажете как най дълго и най безболезнено може да го отлагаме
А и също колко време бихме спечелили защото цели две години ми се виждат доста
akhenaten
Младши потребител

Мнениеот rts » 14 Авг 2007, 13:48

Ако сте адвокат - СРАМ, ГОЛЯМ СРАМ ! Как не Ви хрумва, че подопечният Ви заслужава да си излежи поне част от наказанието ? (за справедливостта на което сте се борили) Как ще се справим с престъпниците, щом такива като Вас се мъчат дори с цената на непозволени средства да ги държат на свобода ? (защото домашният арес е нещо мнооого по-различно от затвор).
rts
Активен потребител

Мнениеот Julyan » 14 Авг 2007, 14:13

Една година, 11 месеца, две седмици, пет дни, 12 часа и 17 минути точно се бави дело във ВКС /ако годината не е високосна/.
Айде сега, успех!
Julyan
Потребител

Мнениеот herostat » 14 Авг 2007, 15:33

Е добре, че ги има такива като този! Той не е адвокат! Или ако е *** адвоката! И после корупция имало!Ами да нали тя вирее на такава почва! Абе симптяго, като искаш да нарушаваш закона измисли си сам как! А като искаш помощ за това поне я искай по интелигентно бе...Добре че ги има такива като тоя та да ме поразсмеят малко! А и за Юлиян-много точна преценка... :D :D :D
herostat
Потребител

Мнениеот Julyan » 14 Авг 2007, 16:17

Мерси, спретнах набързо едно хороскопче, метнах един боб и ей-на какво се получи.
Julyan
Потребител

Мнениеот herostat » 14 Авг 2007, 16:29

Що не казваш бе! А аз ДВ следя!....Изостанала работа...
herostat
Потребител

Назад към Наказателно право