начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Жалба за неправилно обезщетение за майчинство

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Жалба за неправилно обезщетение за майчинство

Мнениеот a.gopcheva » 31 Юли 2007, 22:45

При заплата 350лв. от моята работа ми изплащат 203.(заварено положение съм)И те и аз сме съгласни,че има грешка,но от 7 месеца продължава това и никоя от колежките ми не желае да се помръдне да си намерят грешката.
Моля,ако някой знае как трябва да изглежда жалбата до НОИ и дали може да е в свободен текст да напише.Много благодаря.
a.gopcheva
Нов потребител

Мнениеот kasidi » 01 Авг 2007, 13:52

Въпросът не е ясно поставен-как заплатата е 350лв ,а се получават 203-заради удръжки ли,за какава грешка става на въпрос.
Контрол във връзка с трудовите и служебните праоотношения извършва не нОИ ,а Инспекцията по труда
kasidi
Потребител

Назад към Трудово право