начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Банковата несъстоятелност

Дискусии и предложения по проекти за закони

Банковата несъстоятелност

Мнениеот Бучало » 30 Юли 2002, 20:38

Струва ми, че никой дори не схваща значимостта на тази материя, след като дори не става дума в дискусията за сериозните промени в проблематиката за несъстоятелността на банките. Всеки се вълнува от промените в Закона за адвокатурата.
Бучало

Re: Банковата несъстоятелност

Мнениеот kovachev » 30 Юли 2002, 21:17

Towa e mnogo wajen zakon i se nalaga wseki da se wylnuwa osobenno adwokatite. Ako jelaete otworete nischka i predlojete tema s udowolstwie schte ia sledim.
kovachev
Потребител

Мнениеот МИтко1 » 01 Авг 2002, 16:30

Колега аз съм адвокат. Вярно, че законът е много важен, обаче шанса някой ден да се занимавам с банкова несъстоятелност, макар че живеем в страната на абсурдите - България, където всичко е възможно, клони към нула. И така е с над 99.99 % от адвокатите. Затова липсва интерес към темата.
МИтко1

Мнениеот remo07 » 05 Авг 2002, 00:00

Уважаеми Бучало,

Склонен съм да приема аргументите на МИтко1, но въпреки това считам, че една дискусия по въпросите които Ви вълнуват винаги е полезна.
Затова Ви съветвам да послушате Kovachev и да си кажете думата/Бероне/! ;-))))
remo07

Назад към Обсъждане на законопроекти